Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Ford bil

Det sista du vill är din Ford bil blir skadad medan du drar den. Att bogsera bilen ordentligt, behöver du en fullständig trailer som kommer att stödja hela vikten av Ford och har alla fyra hjulen fria från marken. Du behöver också rätt utrustning för att säkra Ford till släpet. Saker du behöver
Full storlek trailer anslutning
Broms från 4 Tunga spärr remmar
Visa fler instruktioner
1

Anslut trailern till bogsering fordonet. Svikit lastramper på baksidan av släpet och sakta köra Ford på släpvagnen.
2

Park Ford i släpvagnen så att det är i mitten och mot baksidan av bogsering fordonet. Addera 3

Wrap en av spärr remmar runt ramen på bilen bredvid den främre högra däcket. Anslut båda krokarna på änden av spännbandet till fästpunkten på den högra sidan av trailern. Slå in en annan spännbandet runt ramen på bilen intill den främre vänstra däcket. Anslut båda hakarna på slutet av denna spännbandet till ankarpunkt på vänster sida av vagnen. Spänn banden med ratchet ansluten till båda banden.
4

Wrap en av ratchet remmarna runt bakaxeln intill den bakre högra däcket och dra hakarna på slutet av denna remmen den vänstra sidan av trailern och anslut kroken till fästpunkten på den vänstra sidan av trailern. Wrap en av ratchet remmarna runt bakaxeln intill vänster bakre däcket och dra hakarna på slutet av denna rem till den högra sidan av släpvagnen och koppla kroken till ankarpunkt på den högra sidan av släpvagnen. Dra åt spärr remmar med spärren på banden. Banden kommer att göra en X form.
5

Anslut bromsvajern på trailern till bromsen anslutningen på dragfordonet. Tryck på bromsen mixtra i dragfordonet vara säker på att bromsljusen fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148336.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.