Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Tips på passerar en väg för körkort

När du går in till Department of Motor Vehicles att ta din provkörning för att få din licens, är det viktigaste att du är säker på din förmåga att klara provet. Ju mer du vet och ju bättre du känner om testet, desto bättre kommer du att göra. Öva innan testet och lugn under testet och du ska förbättra dina chanser att passera och ta emot ditt körkort. Före testet

Det första steget i att ta testet är att bestämma vilken bil du ska använda för att ta testet i. Helst ska det vara en bil som du har övat körning flera gånger. Detta gör att du är bekväm i bilen du kör. Dessutom kommer underlätta olika manövrar vara lättare om du är bekant med den storlek och hantering av bilen. Dubbelkolla din broms-och signalljus innan du lämnar för att ta examen. Detta kommer att vara den första som examinator tittar på, och du inte vill ha att boka om eftersom något inte fungerar korrekt. Addera få bakom ratten

Din examinator kommer att se till att du vet hur man startar bilen och om du tittar över axeln för att se till att det är säkert innan du backar. Han kommer också att notera korrekt användning av gaspedalen, bromsar, ratt och andra reglage. Kontrollera din backspegel och sidospeglar för att se till att du kan se exakt ut ur var och en.
Signaler och trafikmärken

Se till att alltid använda din svarvning signaler när du kör. Din examinator kommer att leta efter korrekt användning av signalerna, även om du använder dem vid lämpligt tillfälle. Om din bil inte har signaler, se till att du vet hur man gör signalerna med händerna för andra förare. Lär dig alla trafikmärken och lyda dem. Kom till ett fullständigt stopp på alla stoppskyltar och vara säker på att du vet hur man ska ge till höger om vägen. Var medveten om andra förare som kanske inte följer de regler som gäller fyra-vägs stopp.
Körning i trafik

Din examinator kommer att be dig att utföra rutinmässiga manövrer, t.ex. som övergår i trafik och filbyte. Använd dina speglar och titta över axeln innan du gör något av dessa, ifall en annan bil är i din döda vinkel. Förutsätt inte att du kan se allt i dina speglar. Du kommer också vill se över din axel när du drar bort från trottoarkanter för att se till att din väg är klar.
Säkerhetskopiera och stoppa

examinator kommer att se till att du slutar smidigt och på rätt plats. Medan säkerhetskopiering, kommer han att se till att du tittar över axeln, tillbaka upp i en rak linje och ha full kontroll över fordonet. Din test kommer högst sannolikt även examinatorn ber dig att göra en tre-punkts sväng och parkera på en kulle.
Varvtalsreglering och Avstånd

Du måste följa hastigheten begränsa. Examinatorn kommer inte bara titta på din förmåga att följa skyltad hastighet, men även om du justerar hastigheten därefter för saker som väg-och väderförhållanden och fotgängare. Granskaren också kommer att avgöra om du håller en säker mängd avstånd till andra fordon och hinder.
Fickparkering


Även om inte alla avdelningar av motorfordon kräver det, för dem som gör det, är fickparkering generellt den svåraste delen av testet. Se till att du får massor av praktik innan du går in i testet ifall din examinator ber dig att visa din förmåga att fickparkera. Öva kan göras genom att inrätta pappkartonger på en tom parkeringsplats och parkering mellan dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148793.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.