Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur få ut av en uppfart utan Ploga

Uppfarten är full av snö och det är att speciella snö barriär plogen lämnade dig i slutet av uppfarten. När det inte finns någon tid att plöja uppfarten, en kombination av tur och know-how kan få din bil och få dig på din väg. Instruktioner
1

Tillbaka bilen in i garaget. Planera i förväg under den snöiga säsongen. Du vill placera din bil i garaget så att drivhjulen står inför snön. Om din bil är framhjulsdriven, kräver detta backa i.
2

Värm upp bilen motorn. Med garageporten öppnas, kör bilen tills motorn är varm. Alla fordon prestera bättre när du tillåter dem att värma upp.
3

Accelerera utan att snurra på däcken. När du accelererar mot snön, är ditt mål att få upp så mycket fart som möjligt innan du når den stora högen i slutet av uppfarten. Tryck på gaspedalen långsamt med fast tryck så att du inte snurra dina däck. Spinning däcken kommer bara gräva din bil djupare i snön.
4

fortsätta. Behåll din fart även om snön saktar bilen. Så länge du fortfarande flyttar, du har en chans att komma ut.
5

Styr din bild. När du bryta igenom högen av snö i slutet av uppfart, släpp gasen och inte bromsa. Ge dina däck en chans att greppa vägen, använd din ratt att etablera lane position och sedan accelerera långsamt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147852.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.