Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Skaffa en licens klass B i Californien

En kommersiell körkort är en nödvändighet för vissa typer av jobb. California indelar sitt kommersiella körkort i klasser. Med en Klass B Commercial körkort kan du köra en buss (annat än en trailer buss), ett enda fordon med en GVWR av mer än 26.000 pund, en 3-axligt fordon som väger över 6000 pounds, en gård arbetskraft fordon och ett fordon som en klass C förare är tillåtet att köra. Nedan finns instruktioner om hur man ansöker. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling
Printer Review Social Security-kort Arkivfoto identifiering
klass B fordon
Visa fler instruktioner
1 < p> Ladda ner och fylla i en blankett DL 939, den 10-åriga historia rekord check. Detta kommer att kontrollera vilka körkort du har utfärdats under de senaste 10 åren, så att Kalifornien kan kontrollera din körning post. Du behöver inte fylla i denna blankett om du aldrig har utfärdat ett körkort.
2

Besök närmaste California Department of Motor Vehicles kontoret för att hämta Form DL 44C. Denna form är inte tillgänglig på nätet.
3

Fyll Form DL 44C.
4

ta och skicka en vision examen. Din vision måste vara minst 20/40 i varje öga för att kvalificera sig för en California klass B Commercial körkort.
5

Ladda ner en läkarundersökning Report (DL 51), ta den till en auktoriserad flygläkare (noterat på blanketten), fylla i en läkarundersökning, och har examinator fyll i formuläret och placera den i ett förseglat kuvert.
6

Besök DMV kontoret igen. Sväng in dina ifyllda blanketter DL 44C, DL 939, och DL 51, tillsammans med resultatet av din vision examen. Ha ditt tumavtryck och fotografi taget på DMV kontoret. Presentera ditt Social Security-kort eller annat bevis på ditt personnummer, verifiera ditt födelsedatum och juridisk närvaro i USA genom att presentera identifiering till DMV kontoret. Det bästa sättet att göra detta är genom att använda en Kalifornien körkort. Du kommer att behöva ta och skicka en skriftlig körprov och betala en $ 64 ansökningsavgift med kontanter eller kreditkort. Du kommer att utfärdas en klass B Commercial Körkortsprogram, vilket gör att du kan köra fordon av klass B om en licensierad klass B förare finns i fordonet med dig. Driver den typ av klass
7

Practice B fordon du söker en licens för att köra i förberedelse för provkörning.
8

Ring den lokala DMV och boka tid för en provkörning.
9

Bring din bil till provkörning utnämningen tillsammans med din klass B-tillstånd och en fotolegitimation. Den DMV kommer att inspektera din bil och om den passerar, kommer du att få ta vägen testet.
10

Ta vägen testet. Om du passerar, kommer du att utfärdas en tillfällig 60-dagars licens som du kan använda tills ditt foto licens skickas till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148097.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.