Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Råd om körlektioner

Studenter ofta ta körlektioner innan provtagning (ar) som krävs för att få ett körkort. Tyngdpunkten i varje körlektion bör säkerheten eftersom en av de primära färdigheter som krävs i ett körprov är säkerheten. En förare kan maximera säkerheten genom att öva goda körvanor, liksom alltid knäckning upp och använda blinkers. Blinkers

förare alltid ska använda blinkers, oavsett om de är nya eller kryddat. När du vänder, alltid sätta din signal på före sekelskiftet och sedan blick över axeln för att kolla din "döda vinkeln". Detta kommer att säkerställa att hinder inte finns bredvid din bil i området som du inte kan se i din spegel. Också använda blinkers vid filbyte på motorvägen. Det är speciellt viktigt att kontrollera din blinda fläck vid filbyte eftersom en liten cykel eller bil kan vara bredvid dig, men inte syns i din spegel.
Korsningar

Förare bör iaktta försiktighet vid alla korsningar och följa alla trafikregler. När du närmar dig en stoppskylt, se till att fordonet kommer till ett fullständigt stopp och titta till höger och vänster minst två gånger innan du fortsätter genom korsningen. När du närmar dig en avkastning tecken, bromsa bilen ner genom att aktivera bromsarna och bara gå vidare när det är säkert att göra så.
Manövrering

Practice vardagliga manövrar under en körlektion. Exempel på dessa typer av manövrar kan innehålla fickparkering, tre poäng svängar, eller U-svängar. Försök att hitta en tom parkeringsplats där manövrar kan utövas innan en lektion. Du kan öva manövrar, såsom fickparkering och trepunkts svängar, genom att använda apelsin väg koner för att simulera var andra parkerade bilar skulle vara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147737.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.