Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Defensiv körning kurser i North Ohio

Defensiv körning kurser hjälper individer att förstå de bästa metoderna för att köra säkert och effektivt. Defensiv körning kurser är ofta tilldelas personer som har fått en trafik biljett och kan hjälpa dem att undvika biljetter i framtiden. Northern Ohio har defensiva körskolor som kan hjälpa individer att ta hand om sina defensiva behov körning kurs. Defensiv körning kurser är ofta även kallad stödundervisning eller stödundervisning i Ohio. Banor är i allmänhet åtta timmar lång och erbjuds på olika dagar i veckan. Mästaren och Sylvania Driving School

Mästaren och Sylvania Driving School har 25 platser i nordvästra Ohio, med tre av dem erbjuder korrigerande körning kurser. Kurser erbjuds i städerna Toledo, Defiance och Tiffin. I Toledo, är kursen erbjuds på fredagar 09:00 till 06:00 i Defiance, är kursen erbjuds på den första lördagen i varje månad från 09:00 till 06:00 Banan ligger i Tiffin erbjuds på den andra lördagen i varje månad från 09:00 till 18:00 Avgifterna för kursen måste betalas kontant eller genom postanvisning och säten måste reserveras i förväg.

Mästaren och Sylvania Driving School

419-841-4458

masterandsylvaniadrivingschool.info
Safety Council i Northwest Ohio defensiv körning program

Safety Council i nordvästra Ohio erbjuder certifierad defensiv körning kurser för ett antal anledningar inklusive licens fjädring, Ohio 12-punkts upphängning, rabatter försäkring och mer. Kursen har en $ 80 avgift och erbjuds på lördagar och söndagar för vissa veckor under året. Klasserna erbjuds på området Toledo.

Safety Council i Northwest Ohio

8015 Rinker Pointe Court

Northwood, OH 43619

419-662 -7777

scnwo.org
Heights Driving School

Heights Driving School erbjuder vuxna korrigerande körning kurser på platser i Cleveland Heights, Mentor , Parma och Richmond Heights. Kurserna erbjuds på lördagar och söndagar och är licensierade av Ohio Department of Public Safety. Klasser kräver en form av fotolegitimation och klasser är öppna för registrering fram till den tidpunkt då klassen börjar, så visar upp precis innan klassen börjar är acceptabelt.

Höjder Driving School

440-449 -3300

heightsdriving.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147735.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.