Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur startar jag en California School trafikförseelse?

Om du vill vara en självständig arbetare, starta en skola trafikförseelse är en givande karriär, som du får för att undervisa människor om trafik och trafik kränkningar och samtidigt vara social med olika människor . Enligt den statliga Mästaren hemsida, fanns det 22.657.288 registrerade förare i Kalifornien 2004. Antalet publicerades av US Department of Transportation och diagrammet sätter Californien upptill med registrerade förare. På grund av detta antal registrerade förare, är trafikförseelse skolor behövs i Kalifornien. Instruktioner
1

Skriv en trafikförseelse plan för skolans verksamhet. Inkludera en budget, en finansieringsplan, kort-och långsiktiga mål och planer för platser, klasser och program på skolan, tillsammans med en lista över konkurrenterna. Du kan använda California Business Portal, en resurs med användbara tips för företag i Kalifornien, som inspiration och forskning för din affärsplan.
2

Välj en idealisk plats för din trafikförseelse skolan. Om du undervisar kurser eller klasser, måste du hålla klassrummet utrymme i åtanke. I Kalifornien måste du följa zonindelning lagar. När du väljer din plats måste du lämna in en online-kalkylblad platsval som rör just din verksamhet med den kaliforniska regeringen.
3

Skapa en budget för ditt trafikförseelse skolan. Bestäm om du behöver för att få ett lån för att betala för dina utgifter. Om du gör, kontakta din lokala handelskammaren kontor i Kalifornien för att fråga om stödda lån, bidrag och riskkapital.
4

Hitta en kreativ och catchy firmanamn. Namnet måste vara tillgängliga, eftersom du inte kan registrera ett företag med ett namn som redan har använts.
5

Välj vilken struktur du vill ha din trafikförseelse skolan för att vara. Om det är bara du driva verksamheten, anser en ensam-firma. Andra alternativ inkluderar företag, LLCs, LLPs och kommanditbolag, bör du vill starta verksamhet med en partner.
6

Registrera ditt företag med delstaten Kalifornien genom att besöka en lokal statens kontor med en kammare of Commerce Department. När du registrerar, ge ditt företags namn, adress och kontaktuppgifter, och betala eventuella registreringsavgifter. Skaffa ditt EIN nummer för skatter, som IRS kommer att be om att komma skatt tid. Du måste också registrera sig för specifika Kaliforniens statliga skatter, inklusive, källskattsförpliktelser försäljning och arbetslöshet skatter försäkringar. Din lokala statliga kontor kommer att ge dig mer information när du registrerar dig.
7

Research vilka särskilda tillstånden för näringsverksamhet du behöver för din trafikförseelse skolans verksamhet. Det beror på vad du tänker på undervisning och där. Till exempel är olika tillstånd som behövs om du undervisar på vägen jämfört med i ett klassrum. Bläddra igenom California licenskrav hemsida för att hitta dina specifika tillstånd och licenser.
8

Hyra kvalificerade instruktörer för din trafikförseelse skolan. Dina anställda behöver veta Kalifornien trafikregler och förordningar. Gör ett schema för program och klasser när du har hittat kvalificerade instruktörer.
9

Kontakta en DMV kontor i Kalifornien för att få uppdaterade trafikregler och förordningar material för dina klasser och kurser. Folk kommer sannolikt välja din skola trafikförseelse eftersom du har senaste och uppdaterade material som har godkänts av staten Kalifornien och DMV.
10

börja marknadsföra din skola trafikförseelse genom att hänga affischer i bibliotek, skolor och DMV kontor. Du kan också skapa en hemsida, dela ut visitkort och vykort plats som främjar verksamheten på offentliga platser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147742.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.