Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Regler för manöverbarhetsprov i Ohio

För att få en förare 's licens i Ohio, måste de sökande klara ett körprov för att visa sin kompetens i grundläggande körkunskaper. Sökande tar dessa tester vid en undersökning station som drivs av Ohio Bureau of Motor Vehicles. Vägen Testet består av två delar: ett körprov och ett manöverbarhetsprov. Den manöverförmåga testet avgör om en förare lyckas kan parkera en bil och navigera mellan och runt hinder. Fordon

Sökande måste boka en tid för manöverbarhetsprov och möblera fordonet. Det måste vara i fullgott skick och licensierade i staten med nuvarande taggar.
First Step

manövrerbarhet Provet består av två steg. I det första steget, sökande försöka driva igenom en 9 - av-20-fots område som kännetecknas av koner utan att välta några av kottarna. En BMV representant kommer sedan att rikta den sökande att styra antingen till höger eller vänster om en kon 20 meter framför mitten av lådan. Den sökande måste rada upp den bakre stötfångaren av fordonet med konen.
Second Step


I det andra steget, måste den sökande säkerhetskopiera fordonet från könen till 9-för-20-fots låda. Den sökande måste sedan tillbaka genom rutan och komma till ett stopp med den främre stötfångaren även med de två bakre konerna. Fordonet ska vara nära att parallellt med de långa sidorna av lådan.
Scoring

sökande tar manöverbarhetsprov förlorar poäng från sitt betyg för misstag. Om de förlorar minst 25 poäng, misslyckas de testet. Fem poäng dras för varje förekomst av otillåten stopp för att kontrollera framstegen på kursen. Sökande förlorar fem poäng varje gång de träffar en kon. Om den sökande inte stanna fordonet på rätt plats i förhållande till lådan, är ytterligare fem poängavdrag. Om sökande inte tillbaka upp parallellt med sidorna av lådan, eller om de inte stannar parallellt med konen under det första steget, är 10 poäng dras. Sökande som löper över en kon under testet eller på annat sätt visa att de är osäkra förare inte omedelbart testet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147753.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.