Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur reda på min Deadline Trafikskolan

Bilister som får trafik citat kan närvara trafik skola för att hålla brottet från att visas på sin körning poster . Du kan delta i en en - till två - dagars körning kurs i människa , eller så kan du fylla i dina krav Trafikskolan på nätet . I de flesta stater , yrkesförare är inte berättigade att delta i körskola , och regelbundna tillståndshavare får inte vara berättigade beroende på brott och förarens tidigare brott . Om du är berättigad , kommer att delta i trafiken skolan hålla din licens i god status om din rörliga kränkning var minderårig . Instruktioner
1

Kontakta domstolen i det län där du fått biljetten . Be att få tala med en representant i den civila trafiken divisionen .
2

Recitera din biljett till telefonkonferensen representant . Vara beredd att uppge namn , adress , körkort nummer , kränkningar datum och ort om du förlorat eller tappat bort din biljett .
3

Fråga oss om den tid som du har kvar att närvara trafik skola . Varje stat har olika lagar trafik skola , och du måste följa lagarna i det land där du fick kränkning . Fråga om statligt specifika lagar för att se till att du har rätt att närvara innan du registrerar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147794.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.