Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Skaffa en CDL licens i Colorado

I delstaten Colorado, måste en kommersiell körkort erhållas för att driva ett större fordon. En CDL är nödvändig om en individ kommer att köra ett fordon som transporterar 16 eller fler personer, ett fordon som transporterar farliga ämnen eller ett fordon som väger mer än 26.000 pounds. En CDL är vanligtvis krävs för vissa jobb som kräver omfattande körning. En individ kan få en CDL på det lokala DMV kontoret genom att ta ett prov och ger den nödvändiga pappersarbetet. Saker du behöver
Personnummer
DOT läkarundersökning intyg
Test Pengar förberedelse
att betala licensavgift
Visa fler instruktioner
1

Go till den lokala DMV kontoret för att få en kopia av testet förberedelse handbok för CDL tillstånd. Den Colorado DMV hemsida har en speciell DMV kontor locator sökmotor för att hjälpa medborgarna att hitta den närmaste platsen (se Resurser). Ta reda på om en klass A, B, eller C CDL är nödvändig.
2

Förbered för CDL tillstånd testet tillräckligt innan han återvände till DMV kontoret för att slutföra examen. Samla all nödvändig dokumentation innan du går för att ta CDL tillstånd testet. Den Colorado DMV hemsida förklarar att en individ måste ge ett identitetsbevis, namn, ålder och lagliga närvaro i USA.
3

Schemalägg ett läkarbesök för att slutföra Institutionen för Transportfordon läkarintyg. En kopia av intyget skall skrivas ut av Federal Motor Carrier Safety Administration webbplats (se Resources nedan). Gå till DMV kontoret med alla de fullständiga handlingarna.
4

Ta CDL kunskapstest för att få ett CDL tillstånd och betala $ 14 avgift (från 2010). Den Colorado DMV hemsida förklarar att tillståndet är bra för ett år. Det gör den enskilde att driva ett kommersiellt fordon så länge som en förare som innehar ett giltigt CDL är närvarande.
5

Ta CDL körprov gång adekvat körupplevelse har erhållits genom användning av de drivande tillåter. Den Colorado DMV hemsida förklarar att ett nyttofordon måste föras till kontoret för att ta körkort. Passera körprov och betala $ 35 Avgifts (från 2010) i syfte att erhålla Colorado CDL.
6

Förnya Colorado CDL vart fjärde år innan det löper ut för att undvika att behöva göra om CDL körprov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147757.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.