Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur får man en CDL genom skolan i Texas

Delta i en professionell körskola kommer att ge dig en fördel om du är intresserad av att starta en karriär som kommersiell fordonsförare i Texas och du inte har all erforderlig erfarenhet för att ansöka om Commercial körkort, eller CDL. En trafikskola kan erbjuda dig den grundläggande utbildningen för ett entry-level position i trafiklärare, och många av dem kommer även erbjuda er placering hjälp när du får din CDL från Texas Department of Public Safety. Börja planera din karriär nu. Saker du behöver
Drog-screeningtest
Texas nyttofordon Drivers Handbook
gymnasiet avskrift eller GED
CDL körkortstillstånd
Visa fler instruktioner
1

Sök efter en professionell körskola eller community college program i ditt område och söka utbildningen i skolan i ditt val.
2

Boka tid med en läkare kontor för DOT Physical Examination and Drug Screening test. (Se Resurser för mer information.) Addera 3

Skaffa en drivande post från Texas Department of Public Safety till fil tillsammans med dina registreringsformulär på skolan.
4

Få en CDL körkortstillstånd genom ett skriftligt prov med Texas Department of Public Safety (DPS). Studera Texas Commercial Motorfordonsförare Handbok för att förbereda sig för testet. (Se Resurser för en online-kopia av handboken.)
5

Ta din high school avskrift eller en kopia av din GED till din körskola val för registreringen. Några bilskolor kan ge en läsa-level test i stället för en high-school-transkript eller GED krav.
6

Betala eventuella terminsavgifter vid körskola du kommer att delta.

7

Fyll något pappersarbete vid körskola du kommer att delta efter att ha fått drogen-screening testresultat och CDL körkortstillstånd, före starten av klasserna.
8

Ta utbildning på trafikskola.
9

Vidta nödvändiga tester med Texas Department of Public Safety för din CDL certifiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147786.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.