Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur gör jag Delta Ferrari Driving School?

Ferrari. Vacker, snabb och kraftfull. För att få ut det mesta av en prestanda maskin som denna, kan praktisk träning vara till nytta. Så Ferrari har infört Ferrari Driving Experience att undervisa ägare i en kontrollerad miljö hur man verkligen kör sin Ferrari. Med hjälp av en flotta av 14 bilar på Circuit Mont-Tremblant i Quebec, Kanada, instruktörer undervisar tekniker för att kontrollera din Ferrari. Eleverna kan räkna med att komma bort från kursen med en grundlig förståelse för vad deras Ferrari är kapabel att göra på en racerbana. Instruktioner
Hamnar i Ferrari Driving Experience
1

Äger en Ferrari. Det enda sättet att få en plats på Ferrari Driving Experience är att äga en Ferrari. Du kan delta som gäst hos en Ferrari ägare, men inte om du vill köra runt banan.
2

Betala $ 9400 programmet (från 2010). Denna avgift omfattar två dagars grundutbildning, fem-stjärniga boende på Hotel Quintessence, ett foto paket, memorabilia händelse, två luncher på banan, en champagne mottagning och din utbildning. En gäst kan delta med dig för en extra avgift på $ 950. Boka online eller på din Ferrari återförsäljare.
3

Boka ditt flyg. Kostnaden för utbildningen omfattar inte transport till travet i Quebec. Om du reser till Kanada från ett annat land, se till att du har ditt pass.
4

Vänta på din tur. Klasser har plats för mellan 15 och 18 elever och fyller upp snabbt. Addera när du är det
5

Träffa dina kursansvariga. En blandning av tidigare och nuvarande professionella åkare, har alla fått utbildning för att visa dig hur du får ut det mesta av din Ferrari.
6

dig redo att lära. Under två dagar, är studenter introduceras till tekniker såsom viktöverföring, identifiera kör linjer, tröskel bromsning, hantera acceleration och vidga gränserna för fordonet i både våta och torra förhållanden.
7

Ta till spåra. Som din kompetens framsteg, kommer instruktörer avgöra när du är redo att ta ett komplett varv på tävlingsbanan. På din första kretsen, kommer instruktören köra som man vänjer sig vändningar medan han förklarar de tekniker han använder.
8

Kör runt banan på egen hand. När du följer instruktören på egen hand, kommer han att du kan ställa din egen takt. Om du snabba upp, ska han skynda. Om du vill bromsa, så gör han. Du är inte racing mot någon annan än dig själv, så tillåt dig att ta in hela upplevelsen av att köra en racing maskin runt en racerbana på egen hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147741.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.