Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hardship Licensbegränsningar

Hardship licenser krävs för en mängd skäl att låta folk inom vissa stater att köra, men endast under särskilda omständigheter. Dessa skäl varierar mellan förare som är väl under den lagliga gränsen för att köra bil och de som har haft kränkningar under körning och måste köra med restriktioner för att återfå sin fulla licens. Dessa regler varierar från stat till stat. Minderåriga Hardship

Vissa tonåringar som är 14 eller 15 år gammal beviljas umbäranden licenser så att de kan köra i specifika situationer. Sådana situationer är att köra till och från skolan i de tidiga morgontimmarna när deras föräldrar, ofta ensamstående, måste arbeta ett jobb med udda tider. Eller om de bor på en gård och måste jobba på och i området kring varorna gård körning eller verktyg från en plats till en annan, minderåriga barn kan beviljas umbäranden licenser. Dessa begränsningar brukar hålla dem från att köra bil utan en licensierad vuxen över 21 år i bilen samt begränsar dem från att köra mellan vissa tider såsom midnatt och 5 på morgonen.
Suspended License

Vissa människor ges umbäranden licenser när deras körkort har dragits in för att inte betala underhållsbidrag eller betalar trafikböter för kränkningar. Reglerna för denna licens är likt umbäranden körkort utfärdats till minderåriga. Sökande skall ange varför de behöver umbäranden licens, vad de kommer att använda det för och de timmar som de behöver för att köra. Stater som utfärdar dessa umbäranden licenser kommer att utfärda dessa från fall till fall baserat på varför ansökan avbröts i första hand och om de tror förarna måste ha rätt att köra under en licens fjädring.


DUI Hardship License

För människor som har fått sina körkort tas bort för körning under påverkan av alkohol eller andra ämnen, är olika umbäranden utfärdats, låta dem köra från plats till plats för förnödenheter och arbeta när deras tillstånd tillfälligt. Hur denna umbäranden licens fungerar annorlunda än andra umbäranden som beviljats ​​på ett svävande tillstånd är att i många stater förare måste blåsa andan i en tändningsspärrmekanism, som är ansluten till bilens tändningssystem och kommer inte att låta bilen att starta om alkohol är närvarande på deras andedräkt. Sökande till denna typ av svårigheter måste en framställning till domstol och bevisa varför de behöver för att köra under deras tillstånd tillfälligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147732.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.