Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Skolor för en CDL i Allentown, Pennsylvania

Vägen till steady truckkörning jobb i USA kräver drivrutiner för att få ett CDL eller kommersiell körkort. CDL testet omfattar vanligtvis en skriftlig del och en provkörning, så det är värt för blivande förare att förbereda genom att delta i en lastbil trafikskola. Även om det bara finns en certifierad truckkörning skolan för en CDL i Allentown, Pennsylvania område, flera skolor fungerar i närliggande städer. Lehigh Karriär och Technical Institute

erbjuder ett omfattande 150-timmars kurs och ett bekvämt läge i Allentown, är denna skola certifierade av Professional Truck Driving Institute (PTDI). PTDI är en nationellt erkänd ideell organisation som ger råd till skolor om bästa praxis och riktlinjer säkerhet. Denna ytterligare certifiering hjälper förare sticker ut från andra arbetssökande när de håller sina CdLS. Kursen kräver sex veckor för dag studenter och åtta veckor för kvällen eller helgen studenterna att slutföra. Nya sessioner börjar var fjärde vecka. Addera AAA School of Trucking

ligger i närheten Philadelphia, PA, detta är en av flera AAA School of Trucking platser i hela staten. Lektionerna börjar varje måndag, tillmötesgående flexibla scheman. AAA erbjuder CDL klass A och B-kurser, förutom repetitionskurser för erfarna förare som kan behöva förnya sina licenser. Studenter kan ta sin väg test på samma plats där de utbildade eftersom skolan är certifierad av staten som en CDL testa tomt.
Smith och Solomon Driver Training

Smith och Salomo driver 12 skolor i hela östkusten och har 20 års erfarenhet i branschen. Den närmaste platsen till Allentown är Norristown campus, som är i mellan Allentown och Philadelphia. Akademiker i detta program kan utnyttja tjänsterna arbetsförmedling, inklusive hängivna specialister, jobbmässor, platsannonser och egen rekrytering. CDL A kurserna kan slutföras här i så få som fyra veckor, medan CDL B kurser avslutar på bara tre veckor.
Carbon County vuxenutbildningscentrum

Studenter till norr om Allentown kanske hitta Carbon County Adult Education Center i Jim Thorpe, PA att vara en mer lämplig plats. Denna skola är certifierad av PTDI. Det är den enda skolan i Jim Thorpe området för att uppnå PTDI certifiering. Programmet löper under 150 timmars utbildningstid, av vilka 44 är en-mot-en köranvisning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147769.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.