Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Intensiva Körskolor

Oavsett om du precis förtjänat ditt körkort eller har kört i år, intensiva körskolor lär alla sorters förare hur man manövrera ett fordon på ett säkert och effektivt sätt. Intensiv körskola brukar avslutas i en vecka, och lektionstid kan vara så länge som åtta timmar per dag. Flera intensiva körskolor arbetar i USA. Bayhill Driving School

Bayhill Driving School erbjuder tonåringar och vuxna intensiv körlektioner, inklusive körkort kurser, avhjälpande lektioner, drev önskemål test, och krasch-kurs Lektioner körning, som fokuserar på körinstruktioner och behärskning av trafikreglerna. Det erbjuder också en online-kurs förarutbildning. Bayhill utrustar alla sina bilar med två rattar, två pedaler gas och två bromsar för att garantera elevernas säkerhet. Kurs priserna börjar på $ 60

Bayhill Driving School

3995 Smith St, No 10 |

Union City, CA 94587

510-475. - 1756

bayhilldrivingschool.com
Capital Driving School

familjeägt företag, erbjuder Capital Driving School förarutbildningen för vuxna och tonåringar. Dess Bakom ratten paket för vuxna börjar på $ 99 för en två-timmars privatlektion. Körskola kommer att schemalägga en provkörning i slutet av kursen avslutats och kommer också att ge ett fordon för provning på väg. Det erbjuder också gratis upphämtning och tjänster retur.

Capital Driving School

411 40th Ave.

Columbia Heights, MN 55421

763-572-2556

capitaldrivingmn.com Addera ditt First Class Driving School

äldsta trafikskola i Arkansas, Louisiana och Texas, lär First Class Driving School nybörjare, avancerade och repetitionskurser körning. Men, specialiserat det i en 38-timmars kurs för första gången förare och en sex-timmars körning kurs för vuxna i åldern 17 och äldre, samt DWI och biljett klasser uppsägning. Erbjuder sju intensiva kurser, dess Bakom ratten Utbildningskurs priser börjar på $ 95.

First Class Driving School

2710 Douglas Drive, Suite D Sök

Bossier, LA 71111

318-742-9942

firstclassdrivingschool.com
Oxford Driving School

Servering 11 städer i San Francisco Bay-området, Oxford erbjuder intensiv förarutbildning för tonåringar och vuxna. Dess kurser inkluderar en sex-timmars bakom ratten utbildning för tonåringar och en två-timmars lektion i defensiv körning för vuxna. Skolorna erbjuder gratis upphämtning och tjänster avkastning till sina elever, och naturligtvis priser börjar på $ 75 för varje två-timmars lektion i de flesta områden.

Oxford Driving School

3150 De La Cruz Blvd., Suite 122

Santa Clara, CA 95054

408-464-3180

teachudrive.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147740.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.