Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Motorcykel Körskola i södra Kalifornien

södra Kalifornien är den främsta platsen för att köra motorcykel. Området är ökänt för att bara ha ett par regniga dagar per år, vilket gör för ideala körtillstånd för alla motorcyklister. Om du någonsin velat lära sig att rida en motorcykel, det finns flera skolor i södra Kalifornien som ger ett adekvat utbildning. OC Motorcycle Training

OC Motorcycle Training erbjuder en grundläggande RiderCourse som är certifierad av Motorcycle Safety Foundation. Kursen är tre dagar och innehåller fem timmar klassundervisning, 10 timmars off-street ridning, användningen av motorcyklar och hjälmar. Framgångsrikt slutförande av kursen ger dig en DMV licensiering kompetenstest avstående och eventuella rabatter försäkring. Blivande motorcyklister under 21 år är skyldiga att ta en motorcykel kurs så här innan de är berättigade till sitt motorcykelkörkort.

OC Motorcykel Training1205 N. Tustin Ave.Anaheim, CA 92807 (714) 637-2355 ocmt. org Addera California Superbike School

California Superbike School grundades av Keith Code 1980. Den Los Angeles-baserade skolan fokuserar på att lära kurvtagning tekniker för motorcyklister. Skolan arbetar med fyra nivåer, som alla kan fyllas i på en dag. Den nivåer sträcker sig från att ta itu med de sex vanliga misstag ryttare gör i första nivån att få ett skräddarsytt program med en on-track coach och en utbildad konsult i den fjärde nivån. Som av 2010, har skolan utbildat 11 världsmästare.

California Superbike School940 San Fernando RoadLos Angeles, CA 90065 (323) 224-2734 superbikeschool.com Addera ditt Ride Rite Motorcykel Utbildning

Ride Rite Motorcycle Training specialiserat början motorcykel färdigheter. Programmet omfattar fem timmar i klassrummet utbildning och 10 timmar motorcykel utbildning, en kopia av "Rider handbok," användningen av motorcyklar och hjälmar och befrielse från DMV kompetenstest. Kursen har ett pass till 93 procent, och om den inte slutförts den första gången, kan ryttare ta kursen igen utan extra kostnad.

Ride Rite Motorcykel TrainingPO Box 874Norco, CA (951) 736-8179 riderite . NET Review
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147721.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.