Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur får man en klass B Commercial körkort

Skaffa en klass B kommersiell körkort är inte mycket annorlunda än att få en vanlig licens i att det finns ett skriftligt prov och ett körprov. Det finns tre olika typer av kommersiella körkort som du kan få tillgång till, och du bör se till att en klass B är verkligen den typ av licens som du behöver. En klass B-körkort är för någon kombination av fordon med en totalvikt (GVWR) av 26.001 eller fler pounds, eller något sådant fordon bogsering av ett fordon inte på över 10.000 pounds. Om detta inte låter som vad du letar efter, kan du letar efter en klass A-licens. Saker du behöver
Skills Manual från DMV
Traktor
Instruktör
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en kommersiell körkort (CDL) studie manual från din lokala avdelning av motorfordon (DMV) och studera noga. Du måste vara 18 för att få din CDL, men du är begränsad till inomstatliga (i staten) körning. När du slår 21 det finns inga begränsningar för körning över statsgränserna. Men många företag har en åldersgräns för försäkringar. Om du är mellan 18 och 24 år gamla, kan du finna det svårt att få ett jobb inom området.
2

Gå till DMV och ta det skriftliga provet. Det kommer att finnas minst 30 frågor, varav du måste svara 80 procent av dem korrekt. När du klarat det skriftliga provet får du en instruktion tillstånd. Köra en traktor-trailer
3

Practice. Om du blir anställd av ett företag, kommer de täcker vanligtvis kostnader för utbildning. Om du inte planerar att göra utbildningen genom en arbetsgivare, måste du gå till en traktor-trailer skola som, från och med 2009, kan kosta mellan $ 2.000 och $ 5.000.
4

Schemalägg en väg yrkesprov med din lokala DMV eller en tredje part testare certifieras av staten.
5

Ta vägen färdigheter test som kommer att innebära en pretrip inspektion test grundläggande kontroller testet, och ett körprov. De särskilda uppgifter som krävs finns gottfinnande staten så länge det uppfyller federala riktlinjer. Dessutom, de flesta stater tar ut en licensavgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147714.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.