Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Driver Improvement Instructor Certification

Ibland licensierade förare behöver ta en repetitionskurs eller "förare förbättring" klassen som kan bidra till att minska ackumulerade poäng trafikförseelse samt underlätta för äldre förare att vässa sina kunskaper. American Automobile Association (AAA) samt välja körskolor erbjuder dessa klasser, som lärs ut av staten certifierade drivrutinen förbättring instructors.Driver förbättring instruktör certifiering hanteras på statlig nivå, vilket innebär att licenskrav kan variera något från land till land . I vilket fall som helst, följande är de typiska kraven för att ta emot statlig certifiering med utvalda lokala krav som nämns där så är lämpligt. Gå till skolan

Vissa stater, däribland Virginia, kräver att en förare förbättring instruktör komplett kurser genom ett statligt godkänd skola först att bli certifierad som en förare förbättring instruktör. I Connecticut, måste instruktör kandidater fylla en 45-timmars bakom-ratten kursen trafiklärare. I andra stater, kan de sökande som redan licensieras "bakom ratten" instruktörer som undervisar körning till nya drivrutiner. I varje fall kan ditt tillstånd kräver att du tar en separat examen innan de ansöker om föraren förbättring certifiering. Kontakta din statens Department of Motor Vehicle (DMV) eller tillhörande kontor för mer information.
Fyll Out Application

Din DMV kräver att du fylla i en ansökan och betala en relaterad avgift för att få certifieringen. I Iowa, är att avgiften $ 40, i Nevada, är avgiften $ 10 plus en $ 51,25 fingeravtryck avgift. Vissa stater kommer att genomföra en brottslig bakgrund check --- så fall kan du debiteras en separat avgift för den tjänsten också.

På din ansökan, ange för vem du kommer att instruera, t.ex. förare av passagerarfordon eller yrkesförare. Skicka in det ifyllda formuläret och betala din årliga licensavgift. Ditt tillstånd kommer att bekräfta att din personliga körkort är i god status och att du inte har alltför stora punkter på förarens rekord. De flesta stater kräver instruktörer att ha uppnått en viss lägsta ålder, vilket är 25 i Maine och 21 i Georgia.
Söka arbete

När du får certifiering, Du kan då ansöka om arbete genom ett statligt licensierade företag. Körskolor och AAA är bland de företag som erbjuder kurser, kontakta din lokala skolor för att lära sig om de anställer och vad deras instruktör krav
Slutsats

Driver förbättring instruktörer. tillhandahålla en grundläggande tjänst genom att erbjuda stödundervisning för erfarna förare som besitter varierande körskicklighet. Du kan hjälpa till rätt drivrutin brister och spela en betydande roll i att hålla våra vägar säkra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147712.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.