Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Stunt Driver Skolor

Det finns skolor för att lära dig att bli advokat eller läkare, och det finns också skolor för att lära dig hur man blir en stunt bilförare och sakkunnigt hantera en bil. Dessa skolor kommer att lära dig hur man manipulerar ett fordon stunts som liknar de som du har sett på TV och i filmer. Platser
p Det finns ett antal stunt körning skolor i USA på någon kust. På västkusten har du Motorsports Driving Academy (precisiondriving.net) i Beaverton, Oregon. Rick Seaman s Motion Picture Driving Clinic (rickseamanstuntdrivingschool.com) i Rosemond, Kalifornien, och Bobby Motorsports Ore (bobbyoresports.com) i Camarillo, Kalifornien. På östkusten är Drivrutiner East High Performance Driving (driverseast.com) i Wall Township, New Jersey, International Film Precision Drivrutiner och instruktörer (ifpdi.com) i Virginia Beach, Virginia, och Bobby Motorsports Ore (bobbyoresports.com) i Sebring, Florida, Extreme Stunt och Driving Team (extremestunt.com) i Winter Springs, Florida, och Stunt Driving Academy of South Florida (gilbertracing.com) i Palm Beach, Florida.
Kostnader

Kostnaderna varierar kraftigt från skola till skola. Till exempel, från och med 2011 en halvdag "Hollywood Spin" kurs på International Drivers Film Precision och instruktörer kommer att ställa dig tillbaka $ 450, medan en tre-dagars "Super Nivå I" klass på Rick Seaman Stunt Driving School kommer att köra dig $ 2675 . De flesta nybörjar eller grundläggande klasser är öppna för alla med ett giltigt körkort. Beroende på skolan du kan behöva passera den grundläggande klassen för att ta mer avancerade klasser.
Vad du lär

Kurser varierar, men vissa stunts du får lära dig inkludera framåt snurrar, driver bilen framåt i hög hastighet och sedan in i en spinn, omvänd spins, och kör bilen i omvänd och sedan sätta in den i ett spinn. Andra manövrer inkluderar kör slalom kurser, sicksack genom koner, hinderbana körning, high-speed körning bakåt och nöd-broms-och gasreglage drifting. De flesta skolor kommer att lära stunt körning fram-och bak-fyrhjulsdrivna bilar och ge instruktion för både torra och våta underlag.
Sample Kurs

Utbildningskurser varierar, men detta är vad du skulle lära dig på en Bobby Ore Motorsports (bobbyoresports.com) i ett "Level One Stunt Course." En del av kursen är ett klassrum föreläsning täcker köregenskaperna, däcktryck, låsningsfria bromsar, fram-och bak-hjulsdrivna skillnader, sladdstyrningsmedel teori och styrteknik.

På spåret du övar ny styrning tekniker och bryta gamla vanor. Då kan du lära dig om kontaktpunkter, perifera seendet, framåt och bakåt 180-graders svängar, glidande fickparkering, high-speed körning bakåt och slutligen en final hinderbana examen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147787.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.