Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur får man en körtillstånd

En körtillstånd, även kallad en körkortstillstånd, är en begränsad körkort som man ofta måste få innan det blir en vanlig körkort. Elevens tillstånd har oftast krav, t.ex. krav på ett lagenligt licensierad förare att rida i passagerarsätet i bilen för att informera föraren med tillståndet. Reglerna för att få ett körtillstånd varierar enligt stat, men det finns flera generella riktlinjer som man måste uppfylla för att få tillstånd. Saker du behöver
föräldrarnas tillåtelse
Identifiera dokument (t.ex. ett födelsebevis) katalog pengar för tillståndet avgift
Visa fler instruktioner
1

Vara minst den minimiålder som krävs av ditt tillstånd. Många stater kräver att man är 15, 15 och ett halvt eller 16 år innan de fick ett körtillstånd. Kontakta din statliga DMV för specifika krav.
2

Få dina föräldrars tillstånd. Om du är under 18 år, kommer du troligen behöver ha en förälder närvarande med ett giltigt tillstånd licens för att få ditt tillstånd.
3

Samla de nödvändiga dokumenten för att få tillstånd . Identifiera dokument såsom födelseattest eller immigrationshandlingar kommer att krävas för att få ett tillstånd. Återigen, kontakta din statliga DMV för sina regler innan visar upp.
4

Gå till DMV och passera en drivande kunskap examen. Staterna kräva att en skriftlig körningen regler testet föras innan man kan få tillstånd.
5

Passera en grundläggande syn test.
6

betala några avgifter som krävs och fylla ut nödvändiga blanketter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147704.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.