Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur tar jag en DMV Test Online

Ta din DMV testet på nätet är tillgänglig för vissa stater och län. Detta är mycket praktiskt för de individer som bor långt borta från DMV eller kan inte ta testet under ordinarie kontorstid, eftersom de arbetar eller går till school.The delstaten Florida är den enda stat som tillåter online-DMV testning. Online övningsprov kan hittas genom att utföra en sökning på Internet, men det är bara praxis. I de flesta stater, måste det verkliga provet tas personligen på din lokala DMV. Instruktioner
1

Hitta en trafik skola som erbjuder DMV testet på nätet. Florida är den enda stat som erbjuder DMV tester på nätet, men endast genom särskilda trafiken skolor. Det här alternativet är endast tillgängligt för de som tar den första kursen gången föraren. Alla andra stater kräver föraren att ta det skriftliga provet på en DMV plats
2

Logga in i datasystemet av körskola för att ta testet på nätet. Skolan kommer att förse dig med ditt eget användarnamn och lösenord.
3

Välj alternativet "Ja, jag vill ta DMV examen nu." Testet kommer att börja. Du kommer att ha 50 sekunder på dig att svara på varje fråga i testet. Tidsfristen per fråga används eftersom DMV testet är inte en öppen bok tenta. Med online-tester, är det omöjligt att veta om något referensmaterial som används vid testet taker. Den 50 andra tidsgräns finns tillräckligt med tid att svara på frågan, men tillräckligt kort för att testpersonens inte kan leta upp svaret i en bok.
4

vänta på att få din körning certifikat med posten. Ta detta certifikat med certifikat för själva körprov för att få din licens. Körprovet intyget ges till dig när du har slutfört den drivande delen av testet. Instruktören kommer att överlämna den till dig när du lämnar den drivande fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147747.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.