State of Florida Körkort Krav på One Eyed Patienter

Enligt Florida Department of Motor Vehicles, det finns 14 miljoner licensierade förare i delstaten Florida. Årligen mer än 800.000 nya licenser utfärdas. Vision tester administreras när du ansöker om licens på en Florida Department of chaufförlicenses kontor. Du kan få ett körkort med bara ett öga i Florida, så länge den visionen i din ensamma ögat uppfyller vissa krav som fastställts av Florida Department of Motor Vehicles. Plats

från 1 september 2009 har delstaten Florida automatiserat mycket av processen för utfärdande av licenser, som nu kan förnyas genom mail. Och med augusti 2010, är ​​avgiften för att få en klass E Florida körkort $ 48,00. De individer som ansöker om ett körkort kommer att behöva gå till en filial av Uppdelningen av körkort, Bureau of Field Operations. De flesta län i Florida har bara ett enda kontor för att få ett körkort.
Test

Alla förare i delstaten Florida är skyldiga att ta ett syntest före får sin licens. De testa enheterna ligger på bänkskivor i varje lucka på en division av körkort fältkontor. Sökande måste läsa rader av siffror och bokstäver i rader. Linjerna i toppen kommer att ha stora siffror och bokstäver, med nedre raderna blir mindre och mindre. Drivrutiner som kan läsa mindre linjer har bättre syn.
Vision Normer

delstaten Florida mandat att förarna har minst 20/40 syn på ett eller båda ögonen. Om du bara har ett öga, måste du ha minst 20/40 i det ögat. Om du för närvarande har ett körkort och förlora ett öga, måste du fortfarande behålla dessa visioner krav. Om visionen i din återstående ögat är värre än 20/40, kommer delstaten Florida återkalla ditt körkort. Om du inte testet, får en arbetstagare för avdelningen för körkort hänvisa dig till en vision specialist.
Korrigerande linser

sökande kan använda korrigerande eller kontaktlinser till ta en vision testar, om de har en eller två ögon. Vision måste vara minst 20/40 i ditt inre öga med en korrigerande lins. Förare är skyldiga att bära visuella hjälpen enheter under körning, och det faktum att föraren använder ett korrigerande eller kontaktlins kommer att märkas på körkort som en drivande begränsning. Individer som använder ett teleobjektiv är inte tillåtet att driva ett motorfordon i delstaten Florida. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145547.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.