Hur få min CDL Online

En kommersiell körkort (CDL) krävs för alla som planerar att köra ett fordon som en buss eller stor lastbil. Kraven för att ta emot en CDL varierar mellan länderna, men det finns några gemensamma nämnare. Dessa inkluderar behovet av att studera en CDL handbok med information om och lagar som är relevanta för stora kommersiella fordon, obligatoriska skriftliga tentamina som du måste ta på en lokal avdelning av motorfordon, och ett körprov. Lagarna gör emot en CDL nätet inte är möjligt, byst studerar för en CDL test online kan vara till stor hjälp i att passera en CDL test. Saker du behöver
staten utfärdat CDL manuell
Visa fler instruktioner
1

Besök en lokal gren av din statens avdelning för motorfordon för att förvärva en CDL manuellt eller hämta en kopia, vanligtvis i PDF-format, online från din statens Institutionen för motorfordon webbplats.
2

Läs och studera sidorna i CDL bruksanvisningen noggrant.
3

Öppna en webbläsare för att hitta en online CDL studiehandledning med frågor sample test för att hjälpa dig studera för din examen.
4

Använd stickprov på nätet för att mäta dina kunskaper om CDL handboken.

5

Besök en avdelning av motorfordon kontor att ta skriftlig tentamen och sedan köra testet när du passerar den skriftliga delen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145725.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.