Tricks för att passera en Manöverduglighet Test

Förbi en manöverförmåga prov krävs i Ohio - förutom ett körprov - att få ett körkort. Den manöverförmåga Testet innebär körning genom en ruta som skapas fyra orangea koner, sedan styr antingen vänster eller höger om ett slut kon, som är centralt placerad förbi lådan. Du måste stoppa, backa upp runt slutet konen och gå igenom rutan, stoppar parallellt med den första uppsättningen av kottar. Replikerande testförutsättningar

Din bästa insats för att passera manövrerbarhet testet är att köpa (eller låna) fem orangea koner och replikera dimensioner kottar som de är i testet. I en tom parkeringsplats, inrättat fyra jämnt fördelade koner i en 9-av-20 fot box. Centralt läge ett slut kon 20 meter förbi lådan. Se till Ohiobureauen av motorfordon webbplats för ett diagram över testet. Ta en erfaren licensierad förare för att hjälpa dig. Addera Eliminera poängavdrag

Kör sakta men säkert genom konerna, men inte så långsamt att du tvekar eller stannar (andra än på lämpliga delar av testet). Kom ihåg att poäng dras för att stoppa att kontrollera framsteg, stöta markörer, missbedömer bromssträckan, och inte är parallella med testområdet. Du får inte ha mer än 25 poäng från dras för att klara provet, så var uppmärksam på vart och ett av dessa områden som du kan få avdrag.
Backa
< p> När du slutar efter körning genom rutan, se till att din bakre stötfångaren är även med i slutet konen. Crank dina hjul till antingen vänster eller höger, beroende på i vilken riktning du kör i omvänd genom konerna. Så snart din ratt linje med slutet konen, skära hjulet tillbaka i den andra riktningen för att räta ut. Har din hjälpare hänvisa dig med alla styrande korrektioner utanför bilen.
Efterbehandling Test


köra din bil bort från manövrerbarhet testområdet är precis lika viktigt som manövrera genom konerna framgångsrikt. Du kan misslyckas testet om du inte är försiktig och slog en kon eller bilresa för fort från manövrerbarhet delen av tentamen. Håll huvudet kallt. Titta åt båda hållen, kommer till ett fullständigt stopp vid stoppskyltar, aldrig köra över hastighetsgränsen och generellt behandla praxis område som du skulle någon annan parkeringsplats full av potentiella risker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145932.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.