Hur Passera DMV Permit Test

Många människor ser fram emot att lära sig att köra hela sin barndom. Få din körkortstillstånd är ett spännande steg på vägen till att bli en licensierad förare. Många stater kräver studerande förare att ta ett tillstånd test innan de beviljas ett körtillstånd. Sådana tester undersöker en mängd information, från trafikreglerna, tecken och symboler och körteknik till andra frågor om säkerheten. Det finns många saker du kan göra innan för att vässa dina kunskaper och passera DMV tillstånd testet. Instruktioner
1 Forskning testet du ska ta innan du börjar studera.

Läs mer om tillståndet test för ditt tillstånd. Vissa stater kräver inte ens ett tillstånd test. De som gör kommer att innehålla information om testet och den typ av kunskap du kommer att testas på. Den Department of Motor Vehicle hemsida visar upp en lista som innehåller DMV och tillstånd informationen för varje stat. Genom att klicka på ditt tillstånd, kan du lära dig mer om det test som du kommer att ta, så att du kan fokusera på vad du behöver veta.
2 Din statens förarens handbok innehåller massor av information som kommer att ingå i ditt tillstånd testet.

studie från din statens förarens handbok. Du kan få en kopia på nätet eller på ett område DMV kontor. Dessa handböcker innehåller viktig information om trafikregler, körteknik, skyltar, olagliga beteenden körning och defensiv körning. När du läser denna information lastat material kan vara en utmaning, kan det vara mycket mer hanterbart när det bryts ner i mindre bitar. Läs i 30 minuter, sedan ta en paus. Du kommer att kunna fokusera bättre och behålla mer information.
3 Du kan lära mycket av att titta på en annan persons bil.

Få i en bil med en licensierad vuxen förare, förstås. När hon kör, iaktta förarens tekniker såsom signalering, svarvning, passerande bilar och parkering. När du passerar en skylt, se om du vet vad det betyder. Håll utkik efter de utmaningar som drivande, såsom dåliga förhållanden och andra förare. Även om du inte vill vara en distraktion, ställa några frågor om bilkörning och teknik kan också vara till hjälp. Förhoppningsvis kommer titta en vuxen enhet levandegöra fakta du har studerat i manualen.
4

flashkort. Använda förarens handbok som referens, göra flash kort av skyltar och andra fakta. Flash-kort gör det roligt och enkelt att testa själv. Eller ännu bättre, ta en vän som också måste studera och turas testar varandra.
5 Ta en praxis examen kan du se vilka typer av frågor som du hittar på den verkliga tillståndet testet.

Öva tar testet med en praxis examen. Många statliga DMV kontor har en praxis test på deras hemsida. Hitta din statens praktiken examen. Se hur du gör. Bestäm vilka typer av frågor du behöver studera mer och vilka områden du är starkast i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145564.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.