Den bästa körskollärare Kurser

Certifierade trafiklärare måste vara licensierade förare som har utbildats av den stat där de vill arbeta i säkerhetsföreskrifterna, defensiva tekniker körning och gällande lagar trafik. Ytterligare certifiering kan behövas om du planerar att undervisa kommersiella fordon kör, eller köra för poliser. Potentiella studenter måste gå igenom en kriminell bakgrund kontrollera och bör ha en lämplig drivande post, och båda bestäms av den stat där du vill arbeta. Skolan Ackreditering

Du bör undersöka din skola referenser innan beslut fattas. Institutionen för motorfordon (DMV) för varje stat fastställer normer för skolan licensiering, vilket kan vara att ha minst en heltidsanställd som är certifierad av staten för att driva en Driving Academy, och har minst 65 timmars praktisk och klassrumsarbete i läroplanen. Din skola måste licensieras om du debiteras för kurser och certifiering (vilket även görs genom DMV) ser till att alla fordon som används har testats för säkerhet.
Specificerad Curriculum

välja en skola som passar dina mål kräver forskning. Vissa skolor tillgodose genomsnittlig förare medan andra är inriktade mot speciella användningsområden som brottsbekämpningen. Den brottsbekämpning förarundervisningen Training Program (LEDITP) drivs av Department of Homeland Security och omfattar klasser i high-risk och driva körning. Blivande studenter ska vara involverad i ett brottsbekämpande organ och planeras för att genomföra kurser förarutbildning. Vissa program kräver ett rekommendationsbrev från en befälhavare.
Online Program
p Om du har schema begränsningar, det finns skolor som gör att du kan slutföra kurser på raden. Vissa skolor kan kräva en inledande på campus orientering för att ge dig tips om förhandla webbverktyg lärande och slutföra en obligatorisk förare screening. Kurser inkluderar Driver Kompetenser, Uppgifter Analys och programledning, och det finns webbaserade konferenser för att ge dig en-mot-en interaktion med programmet rådgivare. Eleverna kommer att vara beredda att undervisa i offentliga eller privata skolor och trafiklärare akademier.
Avgifter

avgifter varierar, beroende på vilken typ av program du är intresserad av . Ta en kurs genom en traditionell högskola kommer kräva att du betalar med kredit timme. Till exempel är förarutbildningen utbildning på Indiana State University $ 272 per kredit timme i statliga invånare (från 2011) och $ 340 per kredit timme för out-of-state studenter. Andra kurser ut fasta avgifter, liksom Eversafe Driving Instructor Certification, som avgifter $ 415 för en två-dagars kurs (från 2011).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145863.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.