Hur får jag en licens Traktor?

För att juridiskt driva en påhängsvagn lastbil och laster distanser på en traktor, kräver den amerikanska Department of Transportation dig att ha en klass A Kommersiella körkort, eller CDL-A . Utvecklad av Federal Motor Carrier Safety Administration, innebär CDL-A certifierande en allmän skriftlig tentamen och yrkesprov. Om du planerar att transportera farliga material eller driftpersonal bärare kräver FMCSA att du får ytterligare referenser genom att passera en ytterligare undersökning. Saker du behöver
giltigt körkort
Påhängsvagn lastbil (på dagen för ditt körprov) katalog Medical kontrollantens behörighet Flighter State CDL bruksanvisning
Visa fler instruktioner
Få ditt körkortstillstånd
1

Schemalägg en DOT fysisk undersökning med din husläkare. Om du anses frisk nog för att driva ett kommersiellt fordon, kommer läkaren att ge dig en kopia av den medicinska granskaren Certificate, även känd som Federal läkarintyg eller Fed Med kortet.
2

Ta med din Medical Examiner: s certifikat och körkort till den lokala bil-licensiering byråns kontor. För att hitta närmaste kontor, se avsnittet Resurser.
3

Fyll i CDL learner's-tillståndsansökan och returnera den till kassören vid DMV, tillsammans med din medicinska granskaren Certificate, ett giltigt körkort och postat ansökningsavgiften. Fyll i en kortfattad skriftlig tentamen på kontoret för att få ditt tillstånd. Se Resurser för en state-för-state samling CDL manualer att studera.
4

öva en påhängsvagn lastbil och utför pre-trip bilprovning. Om du inte har tillgång till en påhängsvagn lastbil, överväga inskrivning i ett CDL utbildning på en lokal community college. Addera Få din CDL-A
5

Kör en lastbil (inklusive påhängsvagn) till din lokala bil-Licensing Agency kontor.
6

Fyll i CDL ansökningsblanketten och se till att kolla "A" i "License klass." Kontrollera alla påskrifter (t.ex. dubbel /trippel, Farliga, Tanker, Kombination och luftbromsar) du vill lägga till i din licens. Den ifyllda ansökan till kassören, tillsammans med din CDL körkortstillstånd, ett giltigt körkort, din medicinska granskaren Certificate och postat tester och registreringsavgifter.
7

Ta och passera General Knowledge skriftlig tentamen och skriftliga tentor för eventuella tillägg som du har valt.
8

Ta kompetenstest med officiell licens examinator. Du kommer att krävas för att utföra pre-trip bilprovning, basversion-kontroll demonstrationen medan lastbilen är parkerad och en på väg övning.
9

få din bild, signera din licens, och du är nu tillstånd att driva en påhängsvagn lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145379.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.