Mississippi körkortstillstånd Krav

I Mississippi, liksom större USA, utfärdande av ett körkortstillstånd är för individer lära sig att köra. Det fungerar som en begränsad licens som administreras av personens hemviststat som inte uppfyller de nödvändiga kraven för att ansöka om en vanlig körkort. Student förare som vill ha ett körkortstillstånd måste uppfylla vissa krav för att ansöka om tillståndet. Ålder

Mississippi, måste ålderskrav vara uppfyllda för att ansöka om körkortstillstånd. En 14-åring kan gälla under en begränsad körkortstillstånd. Den begränsade körkortstillstånd ger studenten förmåga att bara övningsköra i bilen med en förarens utbildning instruktör. En 14-åring måste ansöka om ett vanligt körkortstillstånd när de fyller 15 år. En 15-åring kan få en regelbunden körkortstillstånd som tillåter dem att köra med någon licensierad förare.
Korrekt dokumentation

Kör studenter ansöker om Mississippi körkortstillstånd måste uppvisa viss dokumentation när en ansökan lämnas in om tillstånd. En certifiering av skolgång formulär måste fyllas i av skolan och återvände till Mississippi Department of Public Safety. Formuläret är obligatorisk för alla elever under 18 år och kan inte vara äldre än 30 dagar. Eleverna måste också ge en social trygghet kort och en certifierad statligt utfärdat födelsebevis. En utskrift från Social Security Administration är också acceptabelt. Ett sjukhus certifikat är inte ett godtagbart alternativ till en certifierad födelseattest.
Application

Du måste lämna in en ifylld ansökan om körkortstillstånd till Mississippi Department of Public Safety. Formuläret bör innehålla attesterad underskrifter båda föräldrar eller vårdnadshavare. Endast en förälder kan underteckna formuläret om föräldern är den förälder som har vårdnaden. För att få ett körkortstillstånd Addera Undersökningar

måste alla kör studenter passera en skriftlig tentamen. Undersökningen täcker materialet i Mississippi Driver Handbook. Frågor från tentan innefattar identifierande skyltar, parkering och regler av vägen. Förutom den skriftliga tentamen, måste en drivande elev uppfyller de fysiska förutsättningarna för ögonundersökning. Kontaktlinser eller glasögon kan bäras under ögonundersökning. Ett körkortstillstånd kan ha en särskild begränsning om en förare behöver glasögon eller korrigerande kontakter att köra.
Fee

Avgiften för ett körkortstillstånd kräver en kontant betalning före utgivning . Detta gäller ansökningsprocessen och testprocess samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145537.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.