Hur får man ut ur trånga parkeringsplatser

Det är hemskt när folk drar upp för nära och box dig till en parkeringsplats. Kanske det finns tillräckligt med utrymme för att jockey ut, men du vill inte vara halvvägs in i trafiken medan jockeying och tillbaka en lot.The nyckeln till att få ut effektivt är att först du bara vrida ratten vid backning. Säkerhetskopiera gör dig mest "swing" i minsta space.Here är det mest effektiva sättet att komma ur trånga parkeringsplatser med minsta jockeying fram och tillbaka. Instruktioner
1

Kontrollera hur långt du är från trottoarkanten.
P Om du inte har mycket front-to-back utrymme, är nyckeln till att få reda på att du har tillräckligt utrymme att manövrera på sidorna. Om du har minst fyra eller fem inches (helst mer) kan du oftast gå direkt vidare till steg 2.
P Om du är riktigt nära trottoarkanten, måste du jockey dig undan. För att göra att du drar rakt fram så långt du kan, sedan vev hjulet åt vänster (i riktning från trottoarkanten), sedan lätt tillbaka, uträtning hjulet när du går. Detta kommer att svänga den främre änden ännu närmare till trottoaren (och sedan bort som du släta), men också inches dina bakhjulen bort från kantstenen. Om du måste jockey mer - bara upprepa processen. Dra rakt fram, sedan vev hjulet åt vänster, tillbaka upp och räta.

Du kanske bara behöver ett par inches att komma ut. När du har dem, gå vidare till nästa steg.
2

Dra rakt framåt, så långt du kan.
3

Crank hjulet hela sätt höger (mot trottoarkant) och tillbaka upp långsamt, så långt du kan. Din front kommer att svänga ut åt vänster. (Glöm inte att titta på trafiken i dina speglar och även genom att vrida på huvudet. Titta inte bara för bilen bakom dig, men också för trottoarkanten, eftersom din rygg däck kommer att svänga in mot dem.

Detta steg kommer att svänga din främre änden av utrymmet.
4 p Om din front inte har svängt klart av parkeringsplats, kan du behöva jockey en gång. Denna gång kan du veva hjulet kvar som du kör framåt så långt du kan, sedan veva höger igen för att backa upp.
5

När din front är klart av utrymmet, få en annan chef kontrollerar att titta för otåliga trafik, och dra ut av utrymmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145197.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.