Hur att passera DMV Road Test

Redo att ta Department of Motor Vehicles Test och slutligen få din licens? Här är de olika sätt att öka chansen att du kommer att komma ut av DMV med din nya licens i handen. Saker du behöver
Practice Bil
Time
Visa fler instruktioner
1

anmäla dig till en trafikskola och /eller har någon du överväga en bra förare ger dig körlektioner. Om möjligt är det bäst att ha både en trafiklärare och en vän att lära dig, så du kan lära dig olika aspekter av körning som den andra inte har.
2

Lär vägarna kommer du att kör på för provning på väg så att du kan vara mer bekväm med din sorroundings.
3

Håll dig lugn. Innan du tar testet, se till att ta avsiktliga andetag för att lugna nerverna, och se till att öppna ögonen så bred som möjligt för att få dina ögon vänja sig vid livligt trafikerade vägar. Nu
4

det kommer att finnas tid för själva testet. Dra ur parkering plats direkt i trafiken. Om det finns utrymme framför dig kör inte bil foward och sakta smälter samman till trafiken. Dra direkt ut och gå samman med trafik.
5

Stopp vid alla trafiksignaler och stoppsignaler när du gör en sväng och se till att göra överdrivna huvudet vänder så instruktören vet att du letar åt båda hållen och att vara försiktiga.
6

Kom till korsningen av vägen när man gör vänster varv. Se till att upptäcka mitt i korsningen innan du får i den så att du vet när du ska sluta.
7

Nästa är den parallella parken. Se till att signalera när man drar upp till parallell park, och sedan igen när du börjar att vända. Kontrollera alla speglar för inkommande trafik och fotgängare. Ibland kommer du inte behöva parkera mellan två bilar, men bara mellan en så att du inte ska oroa sig alltför mycket om att krocka med bilar bakom dig.
8

Dra tillbaka till parkeringsplatsen efter alla Samma regler du lärt dig och inte ta av säkerhetsbältet eller få ut bilen tills instruktören har slutat prata med dig. Om du har följt dessa steg bör du kunna passera vägen testet med lätthet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145235.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.