Hur man tränar för en Arizona CDL

Att träna för din Arizona kommersiell körkort, kan du anmäla dig till CDL klasser som erbjuds av högskolor, andra företag eller arbetsgivare som anställer förare av kommersiella fordon. CDL klasser förbereder dig för att ta det skriftliga provet endast. Du kan delta i ett självstudier program eller anmäla dig till ett utbildningsprogram som erbjuds av en av de utomstående företag som godkänts av Arizona Motor Vehicle Division att tillhandahålla utbildning och testning för CdLS. Instruktioner
1

Ladda ner och studera Commercial Manuell Körkort (se första noterade Resurs nedan).
2

Delta i ett självstudier program, med hjälp av nedladdade CDL manual , eller anmäla dig till en online-kurs eller truck-körskola för att förbereda sig för tentamen. MVD har godkänt utomstående företag för att förbereda studenter med allt från utbildning till testning för deras CDL.
3

Ladda DOT Läkarundersökning Rapport, blankett nr 40-1501 (Resource 2 ). Fyll i en fysisk undersökning och ha en legitimerad läkare slutföra DOT läkarundersökning rapporten.
4

Ta kortet social trygghet, den klar DOT Läkarundersökning Rapport och bevis på att ha ett körkort i minst ett år till varje MVD kontor för de skriftliga proven. Personer som tar en MVD-godkänd tredje part CDL kursen kommer att lämna dokumentationen till utomstående företag.
5

Ta skriftlig tentamen. Efter genomförd tentamen, kommer du att utfärdas ett sexmånaders instruktions tillstånd att lära sig att köra ett nyttofordon.
6

övningskörning färdigheter, företrädesvis emot praktisk utbildning på en kommersiell bilskola preapproved av MVD. Recension kapitel 11 till 13 i Commercial Körkort Manual.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145698.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.