Hur hittar du status för en Kalifornien Körkort

I Kalifornien håller Department of Motor Vehicles poster på status för alla licensierade bilister och huruvida deras licens är aktiv, begränsats, omhändertagits eller återkallats. Det är lagligt för en bilist att få en kopia av sin egen körning rekord, som innehåller information om den aktuella statusen för sin licens. Företag registrerade hos DMV kan också erhålla licens status för enskilda förare. Det är inte lagligt, dock för individer att ta emot den drivande registrera information om någon annan än sig själva. Instruktioner
1

Besök California Department of Motor Vehicles webbplats och ange uttrycket "INF 1125" i sökfältet i det övre högra hörnet på webbplatsens startsida. INF 1125 är den form du behöver fylla i för att ta reda på aktuell status för din licens. Ladda form när den visas i sökresultaten.
2

Fyll i en sida INF 1125 blankett, och se till att skriva klart i varje avsnitt. Lämna in den till din lokala DMV kontor eller skicka den med post till DMV huvudkontor i Sacramento. Postadressen är på formen. Tillsammans med pappersarbete, inkludera en check för $ 5, vilket är vad DMV avgifter som en administrativ avgift för varje post. Om återvände formuläret personligen, kan en utskrift med din licens status framställas på plats inom några minuter.
3

Betala en $ 2 avgift på DMV: s webbplats om du vill omedelbart få en nedladdningsbar och utskrivbar kopia av ditt körkort status och färdregistreringen nätet. Du måste registrera sig på DMV: s hemsida för att få utskriften, och utskriften är inte ett officiellt dokument, enbart om du fyller i INF 1125 och begäran dokumentet per post eller personligen får du en officiell
4

Skaffa en INF 1119 blankett från en DMV webbplats eller ett fältkontor om du är en kommersiell beställare söker en individs körkort status. INF 1119 liknar INF 1125, men är endast används av företag som är registrerade hos DMV och ha en requester kod på filen.
5

Fyll i INF 1119 formuläret och returnera det till DMV. Vid inlämning, är en $ 5 handläggningsavgift faktureras till företagets konto.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145720.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.