Skaffa en CDL i Seattle

Skaffa en kommersiell körkort (CDL) i staden Seattle kräver en kandidat att gå uppfylla vissa pre-testkrav före inledandet av ett antal undersökningar. Framgångsrikt slutförande av denna process tilldelar den kandidat med en CDL, ger dem möjlighet att driva ett antal fordon, inklusive sådana som väger 26,001 pounds eller mer, fordon som transporterar 16 eller fler personer, skolbussar och fordon för transport av farligt gods. Instruktioner
1

Kontrollera förutsättningar och se till att du uppfyller kraven för att hålla en CDL i Seattle. CDL innehavare i Seattle måste vara minst 18 år gammal för inomstatliga användning och 21 år eller över för interstate körning. Du måste också passera en rutinmässig läkarundersökning, liksom alkohol och narkotika provningsfaser.
2

Ansök om en kommersiell Förarens Instruction Permit. Du kommer att behöva föra den nödvändiga dokumentationen till din närmaste körkort kontor, genomföra ett kunskapstest och betala en ansökningsavgift. Din CPID är giltigt i sex månader, och gör att du kan lära dig att köra ett nyttofordon endast i sällskap med en CDL innehavare som uppfyller följande krav: innehar en giltig licens för den typ av fordon du kör, har minst två års erfarenhet köra ett nyttofordon och minst fem år i vanliga fordon. Det är inte tillåtet att köra ett fordon klassificeras för farliga material med en CPID. Addera 3

Slutför minimikrav på utbildning för en CDL. Dessa är indelade i tre klasser (A, B och C) beroende på vilken typ av fordon du kräver CDL för. Utbildningen bör ske på ett Seattle-godkänd skola (se Resurser nedan) och innebär ett visst antal timmar i klassrummet undervisning, gata körning och manövrar. Om du behöver en CDL för din typ av arbete, är det möjligt att hoppa över minimikrav för utbildning skede om din arbetsgivare undertecknar ett intyg som undantar dig från den här utbildningen. Din arbetsgivare måste vara registrerade av Washington State Department of Licensing. Dessutom kan lantarbetare med ett kommersiellt fordon enbart för jordbruksnäringen få också ett femårigt CDL.
4

Ta CDL kunskapstest. De sökande rekommenderas att använda Commercial Driver Guide (se Resurser nedan), eftersom alla frågor i testet är hämtade från uppgifter där. Dina poäng från kunskapsprovet är giltigt i ett år från det att provet tas, så att du kan slutföra de återstående stegen i CDL examen. Fyll i en ny kunskapstest för varje ny klass av fordon du behöver på din CDL, att lägga ett särskilt stöd till din licens (t.ex. en skolbuss godkännande) eller för att avlägsna luft-bromsen begränsning.
5 < p> Slutför kompetenstest. Testet innebär en pre-trip besiktning av fordon för vilket du kräver CDL medan du förklara olika grundläggande mekaniska funktioner i fordonet, en grundläggande manövrar prov och en road körning färdigheter tentamen. Ordna din CDL färdigheter test hos din närmaste körkort kontoret genom att begära en CDL kompetenstest formulär, betala anmälningsavgiften och schemalägga ditt test. Om du tar din CDL utbildning med en skola, kommer de ordna antingen ditt test eller hjälpa dig genom processen. Sök efter din närmaste CDL kompetenstest läge (se Resurser nedan) eller hitta en tredje part oberoende testare. Ta med ditt vanliga körkort, en obelastad kommersiella fordon, en giltig försäkring brev från fordonets ägare tillåter din användning av fordonet och den undertecknade och avslutade CDL kompetenstest formulär.
6

lyckas klara alla aspekter av testet för att få din CDL färdigheter testresultat blankett som undertecknas av testaren. Ta det här formuläret till närmaste körkort kontor för att få din CDL. Om du misslyckas med någon del av testet kan du ordna ett nytt test med Washington State Department of Licensing efter en viss tid --- mellan en och sju dagar, beroende på vilken aspekt av testet du misslyckades.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145699.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.