Hur du får din CDL i Maryland

För att få en kommersiell körkort (CDL) i Maryland, måste du uppfylla ett antal förutsättningar, dokument försörjning och passera genom en serie av utprovning. Kommersiella fordon i Maryland är de som väger £ 26.001. eller mer, som utformats för att transportera 16 eller fler personer (inklusive föraren), skolbussar, mobilkranar, okopplade traktorer och mest bärgningsbilar. Det finns också ett särskilt tillstånd reserverad för fordon som kräver hazmat plakat som ska visas. Kommersiella körkort i Maryland är indelade i tre olika klasser (A, B och C) med A-licenser som används för de tyngsta fordonen. Instruktioner
1

Kontrollera förutsättningar och lämna dokumentation som krävs för att erhålla en CDL på närmaste Maryland förarens licensiering kontor. För en intrastate CDL måste de sökande vara minst 18 år, medan mellanstatliga yrkesförare måste vara 21 eller högre. Ange ditt fullständiga, vanliga körkort, personnummer och bevis på ålder, identitet och Maryland bosättning och passera en rutin vision och kunskapstest för att få din kommersiella förarens anvisning (elevens) tillstånd.
2

Hitta närmaste truckkörning skolan och boka din första lektion truckkörning. Ta ditt körkortstillstånd till din kommersiella fordon träning, eftersom det gör att du kan utföra trafiklärare utbildning i sällskap med en CDL innehavare som har slagit fast att licens för två eller flera år, har en vanlig körkort i minst fem år och en relevant klassificering av tillstånd för kommersiella fordon du vill köra (A, B eller C). Din undervisning Tillståndet är giltigt i sex månader, men du kan inte köra ett nyttofordon klassificerad för farliga material, oavsett vem som är med dig.
3

Studera trafiklärare teorin tillsammans lära sig praktiska inslag av truckkörning. Medan CDL testet viktas främst mot fysiskt att kunna köra ett nyttofordon, det finns också en pre-trip inspektion som testar dina kunskaper om lastbilar underhåll och grundläggande mekaniska funktioner.
4

Ordna din CDL testa när du har avslutat din utbildning truckkörning. Ta reda på om din skola är godkänd för att genomföra CDL tester, eller ha dem ordna ditt test med en lokal CDL testcenter.
5

Utför CDL testet. Slutföra före resan inspektion av kommersiella fordon, besvara alla de frågor som inspektören och demonstrera dina kunskaper om de grundläggande funktionerna i din bil. Din pre-trip inspektionen varar längre än 45 minuter. Framsteg i de grundläggande fordonskontroll kompetenstest, där du är skyldig att genomföra en rad enkla manövrar. Manövrar ta max 10 minuter vardera för att slutföra. Slutför CDL testet genom att vidta scenen vägtester - här kommer du att köra i vardagliga trafik åtföljs av en bedömare, som kommer att testa dina kunskaper i situationer rutinmässiga körning
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145736.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.