Hur förstår jag Skyltar bilnavigering?

Över 500 olika trafikskyltar är i bruk i Förenta staterna som av 2010, enligt USA Traffic Signs hemsida. Dessa tecken är viktigt att förstå om du är att driva ett motorfordon på amerikanska vägar, eftersom de dikterar reglerna för vägen och därmed påverka säkerheten för alla förare och passagerare. Även om du har kört i flera år, bör du granska tecknen bilnavigering du har hittat förvirrande. Om du är på väg att få din licens, kan lära sig tecken bilnavigering hjälpa dig att klara din skriftliga och väg tentor körning. Instruktioner
1

separera navigering tecken du ser i kategorier. Navigation tecken är antingen reglerande, varning, destination eller informativa. Regulatory tecken påverkar trafikflödet (t.ex. en avkastning tecken, trafikljus). Varningsskyltar visar en kommande fara, medan destinationsskyltar ger linjenummer och riktad information om. Informationsskyltar ger information om avstånd och placering av intressanta platser.
2

Notera färgen på tecknen. Färgen på skyltarna kommer att variera beroende på den information de tillhandahåller. Rött betyder stopp, gult betyder fortsätt med försiktighet och grönt betyder gå för trafikljus. Gula skyltar är oftast varningsmärken. Gröna skyltar är oftast destinationsskyltar, informationsskyltar är oftast vita eller blå och reglerande skyltar vanligtvis är vita.
3

Besök hemsidan för Institutionen för motorfordon i din jurisdiktion (se "Resurser "), eller besöka en oberoende trafikskyltar webbplats som usatrafficsigns.com. Ta online tester som finns och se skylten material på dessa webbplatser. Alternativt, skaffa och studera en grundläggande förarutbildning häfte från DMV, som häftet bör ange innebörden av grundläggande trafikskyltar.
4

Bifogar en erfaren förare på en road trip. Påpeka tecken du ser och har föraren frågesport dig på deras innebörd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145607.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.