Minnesota License Plate Information

Lagar rörande registreringsskyltar varierar från stat till stat. I Minnesota, till exempel, registreringsskylt förfaranden är ganska enkelt med flera alternativ för varje fordon ägare för hur man specialisera plattorna så att de sticker ut. Plattor krävs för alla fordon i Minnesota, inklusive motorcyklar, husvagnar och båtar. Placement

De flesta fordon som är registrerade i Minnesota kräver två plattor som display, en på framsidan och en på baksidan. Undantag från denna regel är mopeder, motorcyklar och bilar återförsäljare, som endast behöver en bak-visas plattan. Bilar som klassificeras som "street rod, klassiker, pionjär eller insamlare" eller 1972 modellbilar och äldre kräver endast en bak-visas platta också.
Kostnad och Look

En registreringsskylt kostar $ 4.5 och två kostar $ 6 (från 2010). Registreringsskyltar i Minnesota kräver en $ 8,50 serviceavgift dessutom. Minnesota plattorna innehåller tre siffror följt av tre bokstäver med statens disposition separera de två. Plattorna är vita och blåa Addera ditt personliga skyltar

personliga skyltar finns i Minnesota för en avgift på 100 kr plus avgifter arkivering (från 2010). Upp till sju bokstäver och siffror är tillåtna, inklusive eventuella önskade hypens eller mellanslag. Kommersiell reklam på plattor är förbjuden. Bakgrunden för personliga skyltar är samma som vanliga plattor.
Uppsamlingsplåtar

Flera kollektorplåtar erbjuds i Minnesota med en engångsavgift $ 90 moms debiteras på köpet utöver $ 25 plattan avgift ($ 10 för motorcyklar) och tillämpliga avgifter arkivering. Uppsamlingsplåtar är för specialfordon och klassiska motorcyklar bara. Pioneer plattor kan köpas av ägare till fordon tillverkade 1936 eller tidigare. Klassiska plattor är för fordon tillverkade från 1925 till 1948. Original Minnesota plattor finns tillgängliga för alla som har haft en bil registrerad i MN i 20 år eller mer. Priserna är från 2010.
Veteran Tallrikar

hedra krigsveteraner gör Minnesota finns flera veteran plattor med en $ 10 avgift och ingen avgift för ex-POW och Medal of Honor. Alla som tjänstgjort i aktiv tjänst har möjlighet att ta emot en tallrik. Plattorna utfärdas för första världskriget, andra världskriget, Pearl Harbor Survivors, Vietnam, koreanska konflikten, Gulfkriget, Laos Krig, EX-POW, Medal of Honor mottagare och sårad för strid veterinärer.
Specialty Tallrikar

Specialty plattor finns tillgängliga för dem som vill främja vissa orsaker och organisationer. Collegiate, National Reserve, Brandman, viktiga habitat och Ready Reserve erbjuds alla. Radioamatörer och CB operatörer kan också sätta sina station identifierare eller ring namnen på sina registreringsskyltar. En $ 10 krävs för alla dessa specialitet plattor plus avgifter för anmälan (från 2010).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145429.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.