Lagar Om elevbetyg & Körning i Kentucky

Enligt en rapport från 2007 från Education Commission i USA, det finns 17 US som kräver tonåringar att uppfylla kraven skolgång för att köra. Kentucky, dock är en av endast fyra (tillsammans med Mississippi, North Carolina och West Virginia) som också kräver en tonåring att upprätthålla tillfredsställande betyg för att inneha ett giltigt körkort. Krav

För en tonåring att få en Kentucky körkort, det finns flera krav som måste uppfyllas. Medan vissa stater tillåter 15-åringar att få elevens tillstånd, måste tonåringar i Kentucky vara minst 16, och måste klara ett skriftligt prov och vision test. Dessutom är en student drivrutin krävs för att slutföra en förares utbildning genom en skola, staten eller privat via en certifierad instruktör. Eleverna måste också spela in minst 60 timmars körning innan de tillåts att erhålla en licens, och, för ett år, kan bara köra när en licensierad förare (21 år eller äldre) är i bilen.


Nej Pass /No Drive

Förutom dessa och andra bestämmelser, upprätthåller Kentucky a Nej Pass /No Drive lag som insisterar 16 - och 17-åriga elever uppfyller minimikraven utbildningskrav avseende prestanda och närvaro. Enligt Kentucky Transportation Cabinet, skolor utfärda en skolform Compliance Verification till statens Avdelningen för körkortslagstiftningens detaljer om en elev har uppfyllt kraven. Om en elev har nio eller fler oförklarliga frånvaro, kan detta vara orsaken till omedelbart återkallande av licensen. Efter svarvning 18, Kentucky förare är undantagna från akademiska krav.
Göra grader

Förutom delta måste studenterna uppfylla acceptabla akademiska normer för att inneha ett körkort. En student anses akademiskt bristfällig, om han eller hon har misslyckats fyra eller flera kurser i föregående termin, har nio eller fler unexcused frånvaro, eller har hoppat av skolan. Vid denna punkt, har skolan möjlighet att återkalla studentens Form Compliance Verification, vilket kommer att resultera i omedelbar avstängning av körkort.
Effektivitet

Avsikten bakom Kentucky är No Pass /No Drive lag --- uppmuntra tonåringar att stanna i skolan och upprätthålla goda kvaliteter --- är bra, men det finns inga empiriska bevis för att det faktiskt fungerar. Enligt en artikel i "Education Week," ingen forskning råder om huruvida stadgan har orsakat avhopp priserna att sjunka, även om det har lett till ökad övervakning av de studerandes frånvaro från skolan. Dock visar artikeln också att vissa Kentucky pedagoger anser Nej Pass /No Drive lag att bli en framgång bygger på anekdotiska bevis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145817.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.