Hur man kör i bergen

Körning i bergen kan vara en mycket trevlig upplevelse. Emellertid kan det också vara mycket farligt. Du får inte en andra chans om du missar ett hörn och rulla ner en 1.000 droppfot. Det är inte nödvändigtvis farligt att köra i bergen, men om du gör ett misstag, du bättre hoppas din livförsäkring betalningar är uppdaterade. Instruktioner
1

hålla fokus. Det är viktigt att du betalar ständig uppmärksamhet på vad som händer runt omkring dig och vad vägen gör upp framöver. Märker en hårnål hörn för sent kan få ödesdigra konsekvenser.
2

Följ postat hastigheter noga. Vid körning genom smala slingrande vägar kommer det att finnas hastigheter postat när du närmar dig en kurva eller backe. Dessa hastigheter är inställda på att förbereda dig för vad som är framåt.
3

Bo på utsidan av din fil när du tar hörn. Fordon som går för fort tenderar att vända kramar insidan av banan. Om två bilar gör detta kan det leda till en kollision.
4

Drive i en lägre växel. Vid fallande hills du måste vara noga med att inte använda dina raster längs hela backen. Detta kommer att bränna ut dina raster och de kan misslyckas. Genom att köra på en lägre växel du kommer att bevara dina raster. Detta kan också hjälpa när man går uppför. Ju lägre växel desto mindre stress du kommer att placera på din motor.
5

Var medveten om plötsliga väderomslag. När du kör i bergen vädret kan förändras på ett ögonblick. Regn och snö stormar kan komma väldigt snabbt när du kör i bergen. Det är viktigt att du minskar din hastighet genast om det finns någon nederbörd på vägarna.
6

Ta en paus om du känner dig stressad. Eftersom det krävs en sådan stark fokus när du kör i bergen, kan du bli trött väldigt snabbt. De flesta bergsvägar har natursköna turnoffs som gör att du kan dra bort åt sidan och slappna av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145092.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.