Hur Pass Your Driving Test i New York

Det finns en hel del studier och förberedelse som går in i att passera din New York driver test. Du måste inte bara visa kunskap utan också skarpsinne bakom ratten. Även om det är en hel del arbete för att klara provet, de flesta människor åstadkomma detta på deras första eller andra försöket. Ju bättre förberedd du är, desto mer sannolikt är det att du lyckas. Instruktioner
1

Ansök om ett körkortstillstånd från Department of Motor Vehicles (DMV). Blanketten, MV-44, finns på DMV kontoret eller kan laddas ner från deras hemsida. Du måste ta med legitimation för att bevisa identitet och hemvist. Du ska också vara skyldiga att betala en avgift, som kan variera från $ 80 till $ 100 beroende på din ålder och klass av licens som du söker.
2

Ta ett syntest. Du kan ta detta på DMV eller hos din ögonläkare. I det senare fallet måste läkaren skriva en giltig rapport synundersökning även känd som bildar MV-619 (finns på DMV eller på deras hemsida). Du måste ha minst 20/40 vision med eller utan användning av korrigerande linser för att gå vidare. Addera 3

Passera det skriftliga provet. Det finns 20 frågor som är unika för varje test. Du måste få 14 rätt, eller göra en 70 procent, för att passera. Efter ett framgångsrikt slutförande av programmet, vision och skriftliga prov, kommer du att utfärdas ett körkortstillstånd.
4

Practice för provning på väg. Din körkortstillstånd kan du köra på vissa villkor. Du måste åtföljas av en vuxen som är minst 21 år gammal och har en giltig licens att driva fordonet du kör. Du är inte tillåtet att köra i en DMV körprov område, Såg någon gata i en park i New York, någon bro eller tunnel styrs av Triborough Bridge and Tunnel myndigheten eller på korset County, Hudson River, Mill River eller Taconic Statligt parkways i Westchester County.
5

komma förberedda för provkörning. Du måste ta med körkortstillstånd, en form MV-285 (slutförande av en fem-timmars licensiering kurs eller ett formulär MV-262 - intyg om övervakad körning). Du är skyldig att lämna fordonet för provningen, som skall inspekteras, försäkrade och i gott skick. Du måste också åtföljas av en förare som är minst 21 år gammal med en giltig licens för fordonet du kommer att driva. Kom i tid och stanna bakom bilen framför dig, lämna tillräckligt utrymme för att gå runt om instruktören bestämmer sig för att ta dig först.
6

Pass din provkörning. Instruktören kommer att testa dig på de grundläggande manövrar du utföra i dag-till-dag körning. Du kommer att göra svängar, stannar vid korsningar och fickparkera, förutom att göra en tre-punkts sväng (även känd som en "K-Turn") på en smal gata. Instruktören kommer att dra poäng för eventuella misstag och kommer att döma dig baserat på din totala prestanda. Om instruktören passerar dig, kommer du att utfärdas din New York-körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145573.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.