Hur man startar en automatisk växellåda Bil

Körning kommer lätt för vissa människor, men för andra kan det ta en hel del övning. När lära sig köra bil, är det bäst att ta djupa andetag och bara slappna av. Räkna ut rätt steg i att starta en bil innan du tar ett körprov. Instruktioner
1

Stig in i bilen och justera säten enligt din kroppsstorlek. Du måste kunna bekvämt komma åt bromsen och pedaler gas, samt ha en klar bild över instrumentbrädan.
2

Roll ner dina fönster och justera dina speglar från sidan, justera sedan bakifrån spegel. Du vill sido backspeglar att adekvat visa vad som är omedelbart bredvid dig och bakom dig.
3

spänna fast säkerhetsbältet.
4

Dubbelkolla att se Om bilen är i parken. Du vet att det är i parken, när växelspaken trycks så långt uppåt som det kan gå och "P" symbolen lyser. Om det inte är i parken, tryck in paus och dra skift fram till parken.
5

Sätt nyckeln i tändningslåset, som finns i rattstången av bilen.

6

Vrid nyckeln i en medurs tills bilen börjar att starta och sedan släppa den, medan mycket försiktigt knacka på gaspedalen. Bilen bör underlätta framåt, inte utfall. Låt bilen värmas upp om det är en äldre modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145163.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.