Trafiklärare Tekniker

Trafiklärare utmanas idag med många nya enheter som inte används för att existera som distraktioner i bilar. Nya lagar och regler följer dessa nya enheter också, så det är viktigt att instruera om när och när inte använda dessa enheter under körning. Försök att starta undervisning på en dag som inte är regnigt eller under extrema förhållanden som kommer att orsaka svåra körsituationer. Fördelar med övningskörning

att göra det mesta av kör sessioner, göra det intressant för eleven föraren genom att berätta alla de fördelar han kan få från det du undervisar honom. Vissa fördelar kan vara att han kommer att kunna säkert prata i mobiltelefon när du kör med ett headset eller att han inte behöver oroa sig för att bli nervös när du kör, om han sätter sina GPS innan han lämnar. Det är viktigt att han vill vara där för att lära sig, inte bara visa upp.
Start Enkel
start på

genom att visa eleven hur du säkerhetskopierar in och ut ur en uppfart . Har eleven vända och tillbaka på uppfarten. Nästa, kör till en ganska upptagen parkeringsplats där studenten kan öva att dra bilen in och ut ur parkeringsplatser. Det viktiga är att få eleven bekväm bakom ratten innan rubrik på vägen.
På vägen

Ta studenten ut på en trafikerad väg med stopp och svängar. Har eleven bilresa till upptagen plats så att hon kan få en känsla för avstånd från trafiken kör på samma gång. När eleven blir bekväm med den omgivande trafiken, fråga henne om vägmärken och trafiksignaler när du närmar dig dem. Det är viktigt att ha eleven bekväm i långsam trafik hastigheter innan rubrik till farlederna vägar och motorvägar.
Defensiv bilkörning
p Om du bor i ett område som regelbundet har extremt väder förhållanden, är det viktigt att ge studenten erfarenheter inom dessa förhållanden så mycket som möjligt för att hjälpa honom att ta kontroll över fordonet. Ta studenten på vägar som har dessa väderförhållanden eller simulerade väderförhållanden. Hjälpa studenten att förstå de bästa sätten att styra bilen i olika situationer genom att skapa imaginära nödstopp och vändningar under dessa förhållanden. Eftersom studenten enheter, ropar en imaginär situation som, "en unge springer ut i vägen på höger sida," han skulle reagera på detta genom att på ett säkert sätt, men snabbt byta körfält åt vänster, flytta över till vänster eller stoppa. Gör detta i ett ganska ensligt område att undvika att få i vägen för andra bilar om en imaginär stopp är nödvändigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145831.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.