Hur man kör med ett främmande land licens i Florida

I Florida, kan du köra med en licens från ett främmande land i upp till ett år, förutsatt det utfärdande landet är part i Förenta nationernas konvention om vägtrafik och konventionen om regleringen av interamerikanska Automotive trafik. De flesta länder har anslutit sig till dessa konventioner. Om ditt körkort har utfärdats av ett land som inte var avtalspart, eller om du blir bosatt i Florida, måste du få en Florida licens för att köra lagligt. Du kommer också att behöva en Florida licens om du stannar i Florida för längre tid än ett år. Saker du behöver Bild International Körkortsprogram
Utländska körkort
Visa fler instruktioner
1

få en internationell Körkortsprogram innan du lämnar ditt hemland. Detta är i huvudsak en översättning av ditt utländska körkort och är mest användbart om din licens är på ett annat språk än engelska eller inte har en bild på den. Du kommer fortfarande att behöva bära din utländskt körkort med dig när du kör, men med detta officiellt erkänd översättning kan spara dig en hel del krångel om du stoppas eller ifrågasättas.
2

Ta Floridas körkort tentor om du vistas i Florida för mer än ett år. Utländska licensinnehavare kommer att behöva ta både skriftligt och körning tentor. Kontakta ditt lokala kontor för Department of Motor Vehicles för information om hur man tar testen. För utländska medborgare, kan dessa ofta endast tas efter överenskommelse.
3

Ta en förares utbildning kurs avsedd för utländska besökare. Dessa erbjuds av privata företag i hela staten. Kurserna kommer att hjälpa dig att bekanta dig med Florida och USA "körning lagar och trafikregler. Dessa kurser kan också hjälpa dig att förbereda för en Florida körkort tentamen om du behöver en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145786.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.