Kraven på en Michigan Körkort

Körning är ett privilegium och ansvar för att inte ta lätt på. Förutom lagar som reglerar säker passage för alla fordon, stater kräver att förarna får adekvat utbildning innan de får rätt licens. Michigan använder ett graderat licenssystem för att säkerställa att förarna kan hantera de skyldigheter som sammanhänger med bilkörning. Nivå 1

att erhålla Nivå 1 Learner License, sökande måste presentera originalhandlingar som styrker deras identitet, amerikanskt medborgarskap, personnummer och Michigan hemvist. Sökande måste också presentera dokument som utfärdats av ett län, staten eller den amerikanska regeringen visar juridisk närvaro. Dessa dokument visar den sökandes identitet och adress samt intyga riktigheten av de andra identitet-relaterade dokument. Sökande måste betala en avgift på 25 USD, vara minst 14 år och 9 månader gammal, passera en synundersökning och träffa fysiska och psykiska krav. Dessa standarder hantera de drivande riskerna av hälsotillstånd såsom epileptiska anfall och spontan sömn orsakad av narkolepsi.

Sökande måste ha passerat Segment 1 av en ackrediterad förarens utbildning och tillhandahålla ett intyg om fullgörande begäran. Sökande måste åtföljas av en förälder, vårdnadshavare eller annan ansvarig vuxen att underteckna ansökan.
Nivå 2

Sökande kan ansöka om en nivå 2 licens sex månader efter får en nivå 1 licens. De måste visa sin nivå 1 Learner licens och bevis på amerikanskt medborgarskap. Den sökande måste vara minst 16, passera en synundersökning och träffa fysiska och psykiska krav. Nivå 2 kräver också att den sökande klarat Segment 2 av en ackrediterad förarens utbildningsprogram och visa ett intyg om fullgörande.

Skillnad Nivå 1, tar emot Nivå 2 licens kräver också att den sökande klara ett körprov och nuvarande ett intyg över avslutad. Sökande får inte ha några körrelaterad övertygelser, förseelser, suspensioner licens eller kollisioner i 90 dagar innan du ansöker om en nivå 2 licens. Sökande under 18 år måste också ha en förälder eller målsman underteckna ett certifierande fullmaktsformulär att de kan hantera de skyldigheter som sammanhänger med bilkörning.
Nivå 3

den sista etappen i Michigan examen licensiering program, måste den sökande vara minst 17, har tillbringat minst sex månader på nivå 2 och vara fri från fordonsrelaterade brott, suspensioner och kollisioner för 12 månader i följd. En individ kommer automatiskt att nå nivå 3 när han fyller 17 år, förutsatt att han uppfyller alla körkort krav, inklusive tillstånd från föräldrarna som ges under Nivå 2 licensiering. Föräldrarnas tillstånd garanterar staten att en sökande som ännu inte fyller 18 har den mognad att avancera till nivå 3. Addera Förbättrad Körkort

Användbar för alla förare som korsar den USA-kanadensiska gränsen ofta, bekräftar förbättrade körkort förarens amerikanskt medborgarskap och identitet. Ett pass eller förbättrad licens krävs för gränsövergång, och den förbättrade licensen är billigare än ett pass. Efter att ha avslutat den graderade licenssystem, måste föraren betala en extra $ 20 för att erhålla en förbättrad licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145520.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.