Instruktioner för parkering en bil

De flesta människor gör en mindre än idealisk jobb parkering i ett utrymme, särskilt när det gäller fickparkering. Med lite tålamod kan du eliminera frustration och parkeringsplats olyckor. Straight-Line Parkering

Innan du drar in en parkeringsplats, vara säker på att du har tillräckligt med utrymme för att göra en bred sväng. Stäng inte förrän din främre stötfångaren är bortom bakljus i bilen innan utrymmet. Vrid ratten kraftigt när du kommer in i utrymmet. Försök att lämna en jämn mängd utrymme på båda sidor av bilen. Medan du vill bo i rader av ett utrymme, är det viktigare att du och människorna i bilarna bredvid du har utrymme att komma in och ut.
Fickparkering

fickparkering kan verka skrämmande om du inte gör det ofta. Om du håller ett par saker i åtanke, kan du göra jobbet mycket enklare. Använd alltid din blinker för att låta andra veta vart du ska. Dra bredvid bilen framför den plats du vill att parkera på, vilket innebär att ungefär två meter mellan dig och den andra bilen. Långsamt tillbaka upp samtidigt som du vrider din ratten kraftigt åt höger. När din passagerarsidan spegel är även med den bakre stötfångaren på bilen framför, stanna och räta dina hjul. Tillbaka upp tills du har helt rensat bilen framför dig och din främre stötfångaren är bara förbi ryggen stötfångaren. Vrid ratten åt vänster och tillbaka hela vägen till baksidan av fläcken. Räta dina hjul och dra framåt för att ge ett bra utrymme i fram-och baksidan. Om du är för långt från trottoarkanten, dra ut och börja om. Du kan behöva starta närmare till bilen framför dig. Om man parkerar på vänster sida av en gata, som på en enkelriktad gata, vända instruktionerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145274.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.