Dragna fordonets broms förordningar

Vid bogsering en bil finns det vissa regler som måste vara på plats för att garantera säkerheten för dig själv och andra trafikanter. En av dessa regler är bromsarna på bilen som du drar. Tyvärr är dessa bestämmelser skiljer sig från stat till stat i USA, vilket betyder något som är helt acceptabelt och lagligt i en stat kan få dig böter i ett annat. Bromsar uppkopplingar och ibland även en utbrytning systemet krävs ett fåtal av de stater, medan andra bara kräver dem om du bogserar en bil på en släpvagn. Brake Hookup på dragfordonet
Broms

uppkopplingar tillåter föraren av dragfordonet för att styra elektroniska fordonets bromsar bogseras. Vissa stater som Alaska och Illinois kräver att en broms hookup vara närvarande i fordonet gör bogsering. Förordningarna är oftast beroende på vikten av objektet eller fordonet bogseras, och i de flesta fall bromsen hookup krävs bara om vikten av det dragna fordonet överstiger 3,000 pounds. Andra stater som Minnesota kräver att du har broms uppkopplingar för dragfordonet om dess bromsar är inte stark nog att ta både fordon till stillastående inom viss distans.
Breakaway System på det dragna fordonet

I stater som Florida en utbrytning systemet är obligatoriskt på det dragna fordonet om dess vikt är över 3000 pounds. En utbrytning systemet är en speciell anordning som automatiskt bromsar för släpfordon om det lossnar från fordonet bogsering. Detta system är vanligast på husbilar, men det finns produkter tillgängliga för bilar också.
Båda fordonen måste ha fungerande bromsar

stater som Missouri helt enkelt kräva att både fordonet gör bogsering och en bogseras har fullt fungerande bromsar installerade. Stater som Missouri kräver helt enkelt att både fordonet gör bogsering och en bogseras har fullt fungerande bromsar installerade. Andra stater som Kalifornien föreskriva att bromsarna ska vara kraftfull nog att stoppa både fordon inom ett visst avstånd under resa på 20 mph.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145572.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.