Hur att förnya ett körkortstillstånd

I de flesta amerikanska delstater, är den preliminära körkort eller körkortstillstånd utfärdat för gymnasieelever och förare under 18 år. Denna licens är avsedd som en föregångare till den statliga körkort och är normalt inställd på att löpa ut inom 12 till 18 månader efter utfärdandet. I händelse av att tillståndshavaren inte klarar kraven för full förarens licens, får tillståndet eller tillfällig licens nå utgången och kräver en förnyelse för fortsatt användning. Instruktioner
1

Besök en Department of Motor Vehicles plats. Du måste besöka din statens DMV för att förnya ditt körkortstillstånd. Om du är av staten och inte kan återvända i tid, vissa förarens licensiering organ såsom District of Columbia erbjuder frånvarande provisoriska körkort förnyelse. För din bekvämlighet, kan du boka tid för att skynda på office väntetider förväg.
2

Slå på din tidigare provisoriska körkort. I många stater, om du har har ett utgånget tillfällig licens du måste kapitulera denna licens till Department of Motor Vehicles innan du kan få en ny tillfällig licens.
3

Ge två former av godtagbar identifiering. De flesta DMV kontor över hela landet kräver att du ger minst två former av identifiering för att slutföra en transaktion. För de flesta DMV platser, de acceptabla former av identifiering inkluderar: ett giltigt statligt utfärdat ID-kort, ett giltigt militärt av federala ID-kort och ett giltigt pass med foto
4

Fyll i lämplig form.. Du måste fylla i lämplig statsform för att förnya ditt tillfälliga körkort. Du måste också betala de tillämpliga avgifterna med varje ansökan. För närvarande, de flesta stater tillåta licens eller tillstånd formulär för att vara antingen klara och mailade nätet, eller skrivas ut från en webbplats och skickas till Institutionen för Licensing /Department of Motor Vehicles.
5

Ta lämpligt test. I vissa stater är du skyldig att ta den vision, kunskap, eller provkörning om din tillfällig licens har gått ut under en viss tidsperiod. Om en vision prov krävs, måste du ta med alla receptbelagda glasögon till DMV kontoret för att slutföra examen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145615.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.