Hur får jag en Körkortsprogram i Arkansas?

I Arkansas, är en förares tillstånd kallas en "elevens tillstånd." Tillståndet utfärdas till förare i åldern 14 och 16. En elev licens, oavsett när det utfärdades, löper ut på förarens 16th birthday. Efter som, kan föraren ansöka om en mellanliggande körkort. Förare med en elev licens måste köra med en licensierad förare över 21 år, avstå från att använda mobiltelefoner eller andra mobila enheter under körning och måste vara olycksfri sex raka månader innan de ansöker om ett mellanliggande tillstånd. Instruktioner
1

förbereda sig för testet. Innan eleven licens examen, bör du studerar. Ladda studiehandledning online på Arkansas State Police hemsida.
2

Samla identifiering och andra tillämpliga material. Sökande måste ha två former av identifiering, som kan inkludera ett födelsebevis och skola ID, bevis på inskrivning i skolan (eller ett diplom som visar att du har examen från high school) och en avskrift visa minst en 2,0 GPA. Om skolan är slut, kontakta skolan, skolan distriktskontor eller institutionen för pedagogik vid 501-682-1874 för att få de nödvändiga materialen.
3

Gå med en förälder eller förmyndare till en Arkansas State Police testning plats. Ta och passera syntest. En förare måste ha ett lägsta okorrigerat synskärpa av 20/40. Med glasögon, måste en förare ha minst 20/50 synskärpa. Dessutom måste en person med två funktionella ögon har fält vision om 140 grader. Med en funktionell öga, är ett fält vision av endast 105 grader krävs.
4

Fyll i och godkänd skriftlig och praktisk körning examen som administreras av staten polisen. När du har klarat alla tentor och betalade en avgift på $ 20 (som av 2010), kommer elevens licensen utfärdas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145533.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.