Florida Körkort Lagar

Körkort i Florida delas in i flera kategorier: kommersiella körkort, eller CDL, avsedd för operatörer av lastbilar eller andra stora fordon, icke-kommersiellt körkort, vilket täcker de flesta förare av personbilar, motorcyklar, och militär. Florida erbjuder också en klass E elevens tillstånd för nya förare som kan enbart tillhandahåller fordon under 8,000 pounds och med en licensierad förare över 21 år gammal. Florida körkort utfärdas på kontor körkort statewide drivs av avdelningen för körkort. Identitetsbevis

2005, Department of Homeland Security infört nya normer för utfärdande av ID-kort för att förbättra säkerheten för staten utfärdade ID-kort. För att få en Florida körkort, måste du ge vissa handlingar för att styrka din identitet och amerikanskt medborgarskap. Du måste besöka ett körkort kontor i person om det är din första licens, har flyttat från en annan stat, har ändrat ert namn eller har använt den en-gång "bekvämlighet" förnyelse.

Godtagbara dokument för att styrka identiteten inkluderar en certifierad födelseattest, pass eller pass kort, konsulär rapport födelseort i utlandet, intyg om medborgarskap eller ett intyg om medborgarskap. Du behöver också bevis för ett personnummer, med ett Social Security-kort, en W-2 formulär eller en lön stub. Du behöver två former av bevis på din bostadsadress, t.ex. ett hus gärning eller leasing samt en aktuell elräkning. Om du har bytt namn på grund av äktenskap eller domstolsbeslut, måste du ta en kopia av domstolsbeslutet eller vigselbevis.
Körkort för tonåringar

Florida invånare kan ansöka om elevens tillstånd vid 15 års ålder. De sökande måste fylla i en trafik-och substans kurs missbruk utbildning, har en undertecknad föräldrarnas medgivande och styrka identitet och hemvist. Tonåringar måste klara ett skriftligt prov som omfattar trafikregler och vägmärken, samt höra och tester vision. Elevens licens beviljar tillstånd att köra endast under dagtid och med en licensierad förare över 21 år. Vid 16 års ålder, kan du ansöka om en operatörs licens om du har haft din elevens tillstånd under ett år utan någon trafik övertygelser och har haft 50 timmars erfarenhet bakom ratten. Sexton-åriga förare kan inte köra från 11:00 till 06:00 utan en licensierad förare över 21 år i bilen, 17-åringar är begränsade från att köra från 01:00 till 06:00 utan ett förkläde. Dessa regler gäller inte om 16 - eller 17-åringen reser till eller från arbetet
ett förarbevis förnyas eller få en Florida-licens Om du har flyttat från en annan stat.

Om du förnyar ett Florida licens eller du flyttar till Florida från en annan stat, och du har ett giltigt körkort från detta tillstånd, behöver du bara passera hörsel och syn tester för att få din Florida licens . Du måste ha en synskärpa --- med dina glasögon eller kontaktlinser --- minst 20/40 för att klara syntest. Om du misslyckas, kommer du att hänvisas till en ögonspecialist för korrigerande linser innan de beviljades din licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145597.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.