State of Texas Körkortsprogram Krav

Texas är en varierad tillstånd som innehåller tre stora urbana områden samt hundratals kvadrat miles av glest befolkade områden i de södra och västra regioner. Samma körning krav gäller för alla invånare i Lone Star State, dock. Dessa krav omfattar rätten att börja lära sig att köra på åldern 15, och att vara berättigade till ett obegränsat körkort så tidigt som 17. Allmänna krav

Alla som ansöker om Texas körkort måste synas på en officiell Texas Körkort kontor för att fylla i ansökan testning. En blivande förare måste uppvisa legitimation och deras Social Security-kort. De måste också acceptera att fingeravtryck och ger en signatur. Alla sökande måste tillhandahålla ett fordon med giltig försäkring, registrering och besiktning för provning på väg. Den sökande kommer sedan att få ta visionen, skriven och väg-förarprov. Om den personen passerar alla tre testen, då de kommer att få en Texas körkort efter att ha betalat en avgift på 25 USD, som i oktober 2010. Testning kommer med en extra $ 11 avgift.
Under 25

Förare under 25 år som vill få en Texas körkort måste uppfylla samtliga de allmänna krav, som liksom först få en elev licens och avlägger ett godkänt Förarens utbildning kurs innan du ansöker om ett körkort. Förare under 18 år måste genomgå en process i två steg.

För en Texas elev licens, måste du gå till närmaste körkort kontor och fylla i ansökan och betala $ 16 avgift, som i oktober 2010. Du kommer att behöva föra giltig legitimation och ditt Social Security-kort. Du kommer då att behöva passera en skriftlig och vision testar, som tillsammans kostar $ 11. Dessutom måste en förälder vara närvarande och underteckna ett medgivande.

Under 18 förare måste skaffa en elevens tillstånd, som kan utfärdas vid 15 års ålder. Efter sex månaders körning med en elev licens, roterande 16 år gammal och slutföra de allmänna kraven för en Texas körkort, kommer den tonåring föraren får en tillfällig licens. Denna licens har vissa specifika drivande krav, men kan uppgraderas till en vanlig licens efter sin nästa födelsedag. Restriktionerna omfattar ingen användning av trådlösa kommunikationsenheter under körning, inte mer än en icke-familjen passagerare som är under 21 år, och ingen körning mellan midnatt och 05:00 med undantag för arbete, skola eller nödsituationer
.
Out-of-statliga invånare

Människor som flyttar till delstaten Texas har 90 dagar på sig att lämna in sina gamla körkortet och få en ny och giltig Texas körkort. De måste inställa sig personligen vid ett Texas körkort kontor för att slutföra transaktionen och erforderliga tester. Nya invånare över 18 år behöver bara ta visionen testet. Krav för att ta skriftliga och provkörningar försvinner, så länge som deras tidigare licensen är giltig. Nya invånare under 18 år med giltig out-of-state körkort måste ta visionen, skriven och tester väg samt att ge bevis på att ha avslutat ett förarens utbildning förstås. De kommer att vara först ut en tillfällig licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145612.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.