Hur Öva på din bakom ratten körprovet i Oregon

När du passerar det skriftliga provet och få dina learnerspassersedel, är du på väg att köra självständigt. Det finns några sätt att förbereda för förare test för att få ditt körkort. Saker du behöver
förare tillåter
ansvarig körskola eller förare att öva med
Visa fler instruktioner
1

Förhoppningsvis har du en patient förälder, farbror, moster eller betrodda nära vän som är ivriga att hjälpa dig att lära faktiska körupplevelse bakom ratten. Du måste verkligen ha en hel del riktigt road körning att lära sig reglerna och sätt på vägen. Den licensierade förare som lär dig måste vara minst 18 år gammal med en aktuell körkort och för din egen skull du vill ha en ansvarig, defensiv förare att lära av.
2 p Om du är riktigt nervös bakom ratten, nämna det och börja på parkeringsplatser eller i en park i en tid då mycket få barn eller andra människor är runt. Ännu bättre börjar i ett område i allmänhet var mycket få människor är runt. Få en känsla för bilkörning och vänja den bil du ska använda.
3

annat sätt att få bakom ratten körupplevelsen är att dra nytta av en förare kurs på skolan om din skola erbjuder. Sears erbjuder också en drivande kurs för tonåringar och även vuxna. Sears körning kurs sänker även dina drivrutiner försäkring kurs efter att du får ditt körkort.
4

En av de viktigaste sakerna att lära sig att köra vinner förtroende för att veta att du kommer att vara en ansvarsfull förare . Med massor av övningskörning är du redo att gå för att bakom ratten testet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145208.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.